MENIU

MASTERCHEF. Drama nestiuta a Mariei Secrieriu

MASTERCHEF. Maria Secrieriu, fosta concurenta din sezonul trecut de MasterChef, traieste de cativa ani o adevarata drama: blondina este hotarata sa faca tot posibilul sa-si cunoasca tatal biologic.

MASTERCHEF. Blondina a povestit pentru cancan.ro ca tatal ei, italian de origine, le-a parsit pe ea si mama ei pe vremea cand Maria era mica. Tanara nu are nicio amintire legata de tata, insa isi doreste din tot sufletul sa-l cunoasca si sa afle daca mai are frati sau surori in Italia.

"Mama si tata nu s-au putut casatori din cauza lui Ceausescu, asa erau vremurile atunci. Intr-un final s-au despartit, iar tata a plecat la el acasa, in Italia. I-a platit mamei toata pensia alimentara si dus a fost. Nu l-am cunoscut niciodata dar tare mult mi-ar placea. Am incercat pe toate caile sa dau de el, insa fara rezultat. Cei de la consulatul italian mi-au spus ca nu ma pot deranja, ca nu-i pot deranja viata privata, dar ca imi vor da cetatenia dubla. Pai aia oricum trebuie sa o am, asa ca nu ma ajuta cu nimic", a declarat Maria Secrieriu, in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

 

MASTERCHEF. Chefii de la MASTERCHEF au trecut in pozitia de concurenti

Cei care i-au convins pe Chefi ca au cele mai bune preparate au fost Anca Socoliuc, tanara care a pregatit un pastrav delicios, Paul Siserman, care a impresionat cu creveti gatiti exemplar si piure de mazare si Gianni, care a castigat admiratia Chefilor cu o farfurie cu homar si fructe de mare, scrie masterchef.protv.ro.

Cele mai neinspirate trei preparate au fost de fapt doua si au fost gatite de George Toparceanu si de Petrica Tambac, florarul care i-a cucerit pe toti cu glumele lui.

Un lucru care nu s-a mai intamplat pana acum la "MasterChef" si-a gasit locul in aceasta editie: Chefii au gatit fiecare cate un preparat diferit, iar Paul Siserman, concurentul care a castigat imunitate si s-a salvat in aceasta editie, trebuia sa fie in stare sa reproduca unul dintre ele.

 

Iluzii, lacrimi, sperante au fost ingrediente prezente in fiecare episod, insa acum a venit momentul ca emotia sa isi faca locul pentru cei 24 de concurenti care vor primi sorturile personalizate si pozitiile in bucatarie pentru a face fata unor noi provocari.

Povestile lor, pasiunea, determinarea si telurile setate pentru acest concurs le vom afla direct de la ei. Firi diferite, cu istorii si meserii diferite, pe care ii leaga dorinta de a invata si de a fi cei mai buni, ne vor purta prin momente emotionante.

Cutia misterelor ii va pune pe concurenti in fata unui lucru neasteptat si vor trebui sa faca o calatorie in timp pentru a reusi sa treaca testul. Creativitatea si emotia sunt condimentele de baza care nu trebuie sa lipseasca din farfurii la aceasta proba. Dintre cele 24 de preparate, chefii vor gusta doar trei, insa doar unul va putea iesi castigator, scrie masterchef.protv.ro.

Urmatoarea proba se va baza pe imunitatea obtinuta la cutia misterelor, iar castigatorul va avea avantajul de privi o demonstratie a celor trei chefi, care vor gati in fata lui preparate speciale ce vor trebui refacute de concurentii alesi de el. Cu toate ca se bucura de imunitate, concurentul a ales sa faca un lucru neasteptat care i-a surprins pe cei trei jurati. 

Aceasta editie va aduce pe micile ecrane si decizia surprinzatoare a unui concurent de a parasi concursul. Este vorba despre unul dintre cei care au uimit juratii inca de la preselectii si a continuat sa ii uimeasca la fiecare proba. Faptul ca acesta a ales sa plece din concurs a starnit reactii dure din partea Patriziei.

 

Florin a impresionat la preselecţii, după ce a gătit frigărui folosindu-se numai de un cuţit. El a cerut marţi, 7 octombrie, să plece acasă, pentru că nu a fost de acord cu prezenţa unui travestit.

MASTERCHEF la PRO TV. Altfel, chef Patrizia i-a certat la culme pe concurenţi: "Foarte bine, mare fantezie aveti. Voi ati innebunit total?".

==============================================================

MASTERCHEF. Anca Elena Socoliuc este o ospătăriţă în vârstă de 27 de ani care a venit cu mari speranţe la concursul MASTERCHEF, de la Pro TV, scrie libertatea.ro.

MASTERCHEF. Blonda şi-a pregătit cu atenţie preparatul cu care şi-a propus să impresioneze juraţii. În drumul ei spre cei trei chefi, blonda a avut parte de un incident. În timp ce împingea căruciorul spre masa unde urma să-şi prezinte preparatul, concurenta şi-a pierdut un pantof, motiv pentru care a înjurat.

Chef Foa a auzit-o şi a întrebat-o ce s-a întâmplat.

"Mi-am pierdut un pantof", a mărturisit ea.

MASTERCHEF. "Te-ai îmbrăcat ca o prinţesă, dar ai vorbit ca pe centură", i-a spus Patrizia Paglieri, referitor la cuvântul urât pe care l-a folosit după ce şi-a pierdut pantoful.

În ciuda incidentelor, blonda a obţinut şorţul şi a trecut în etapa următoare graţie desertului cu care s-a prezentat în faţa celor trei juraţi.

MASTERCHEF. Tensiune maximă la MASTERCHEF! "Ma omori! Eu consider ca e prea disperat"

Mai multe articole despre:
dramă concurenţă MASTERCHEF Maria Secrieru