MENIU

Kia Sorento: Cum arată noua generaţie Sorento

Kia a publicat primele schiţe oficiale + un teaser video ale noului Sorento pentru 2015, confirmând totodată informaţiile anterioare: debutul va fi în august în Coreea iar pe piaţa europeană va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris, în octombrie 2014, scrie informatiiauto.ro.

Cu un aspect mai agresiv decât predecesorul său, noul crossover adoptă stilul de design promovat de ultimele modele ale Kia, cu o grilă proeminentă, flancată de farurile alungite către spate, conform schiţelor publicate de Kia World. Se remarcă şi protecţii din plastic pentru partea inferioară a caroseriei, acoperişul uşor plonjat în spate şi linii mai curbate.

În spate, noul Kia Sorento va beneficia de un sistem de evacuare cu două ţevi de eşapament, în funcţie de motorizare, precum şi de un eleron integrat în hayonul rotunjit.

Gama de motoare rămâne doar la nivel de speculaţie, dar ne putem aştepta la un motor 2.0 turbo cu patru cilindri pe benzină, un V6 GDI de 3,3 litri pe benzină, precum şi la un diesel CDRI de 2,2 litri pentru piaţa europeană.

Mai multe articole despre:
generatie nouă arată Kia Sorento Sorento