MENIU

Hollywood: Cocalarii Americii. 10 vedete de prost gust

Lil Wayne
50 Cent îmbrăcat în bani. Foto: Twitter
Snooki Foto: Business Insider

Nu doar noi avem piţipoance, cocalari sau vedete prost îmbrăcate care ne fac să ne ruşinăm de faptul că suntem români. Şi peste graniţă există celebrităţi vulgare, atât în atitudine, cât şi în stilul vestimentar.

Iată câteva modele celebre de kitsch!

50 Cent s-a îmbrăcat în bani şi s-a lăudat pe Twitter

Rapperii de la ei sunt maneliştii noştri. Cântă despre bani, droguri, sex, apar în videoclipuri alături de piţipoance şi poartă bijuterii ostentative de mii de euro. Un bun exemplu de cocalar este şi 50 Cent care a postat recent pe contul personal de Twitter mai multe fotografii demne de un adevărat cocalar, în care apare alături de mulţi bani. Fotografiile sunt făcute în camera sa de hotel, din Las Vegas, alături de boxerul Floyd Mayweather. Potrivit presei americane, averea lui 50 Cent se ridică la peste 250 de milioane de dolari.

Snooki, o vedetă lipsită de stil

Vedeta nu excelează la capitolul bun gust şi toate ţinutele sale lasă de dorit.

Lil Wayne, tatuaje şi dinţi de aur

Dacă nu ai corpul acoperit de tatuaje, nu te poţi numi băiat rău. Însă totul are o limită, pe care se pare că rapperul a încălcat-o. Dacă mai adaugi si dinţii de aur şi hainele care lasă prea mult la vedere, obţii... un cocalar.

Hugh Hefner, blonde voluptuoase şi apariţii în halate din satin

Patronul imperiului Playboy adoră extravaganţa. Însă, fără măsură, aceasta se transformă în kitsch.

Ke$ha, o cântăreaţă care iubeşte dolarii


Numai numele în care apare semnul dolarului ne aminteşte de manelele noastre. Dacă la asta mai adăugăm şi câteva ţinute neinspirate, obţinem o piţi autentică.

Descoperă restul topului pe Eva.ro

Mai multe articole despre:
50 Cent reţele de socializare cocalar Snooki