MENIU

Cum îţi dai seama dacă cineva te va iubi sau răni

Cum îţi dai seama dacă cineva te va iubi sau răni

La început de drum, este imposibil de stabilit ce se va întâmpla cu o relație. Doar timpul poate spune dacă vom trece peste toate provocările alături de perechea noastră sau, din contră, dacă neînțelegerile și nepotrivirile dintre noi ne vor împinge să o luăm pe drumuri separate.

Deși nu ai fi crezut, există o cale de a afla dacă persoana dragă te va iubi pentru mult timp de acum încolo sau dacă te va răni și te va părăsi. Psihologia vine în ajutorul tău și îți permite să treci dincolo de aparențe și să vezi ce anume gândește persoana iubită: care îi sunt intențiile ascunse, în funcție de trăirile și de sentimentele tale față de această persoană specială.

Iată cum îți dai seama dacă cineva te va iubi sau te va răni!

Ken Page, autorul cărții Deeper Dating, explică tot ce trebuie să știi în acest moment despre viitorul relației tale. Ken spune că am fost învățați să înțelegem atracția ca pe un sentiment care există pe moment sau niciodată. Astfel, dacă nu simțim că suntem atrași de o persoană în prezent, ne gândim că nimic nu se va schimba pe viitor.

Să luăm un exemplu: Ana era atrasă de tipii aroganți, din partea cărora se aștepta să fie tratată cu respect. Astfel, toate relațiile sale cu bărbații de care se simțea atrasă se terminau destul de rapid, atunci când își dădea seama că o deranjează comportamentul lor lipsit de respect. Ana voia din străfundul inimii un soț și o familie, dar tipii de care era atrasă nu erau interesați de căsătorie, iar „bărbații de casă” nu reușeau să o incite.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.


Mai multe articole despre:
compatibilitate cuplu