MENIU

Cum arată acum actrița care ar fi avut o aventură cu fostul președinte al Venezuelei

Ruddy Rodriguez a jucat în numeroase telenovele, însă niciun rol nu va reuși vreodată să-l egaleze pe cel din Mala Mujer (Femeie rea), una dintre primele telenovele transmise la noi în țară.  

Ruddy Rodriguez, care în martie va împlini 51 de ani, a fost, în anul 1985, Miss Venezuela și a ocupat locul 7 la Miss World. Actrița declara în 2017, în cadrul unui interviu pentru Globovision, că titlul de Miss Venezuela a făcut-o să realizeze cât este de frumoasă și i-a deschis ușile succesului. De asemenea, doi ani mai târziu, frumusețea sa l-a convins și pe producătorul seriei James Bond să-i ofere un rol episodic în film, în „The Living Daylights”.

Numele său a ținut o bună perioadă de timp primele pagini ale ziarelor datorită faptului că se zvonea că ar avea o relație clandestină cu președintele Venezuelei, Hugo Chavez, decedat în 2013 în urma unui cumplit diagnostic de cancer, însă presupusa romanță nu a fost niciodată dovedită.

Ruddy Rodriguez a fost căsătorită de două ori, prima oară cu un avocat pe nume Rodolfo Pisani, și ulterior cu regizorul columbian Juan Rafael Restrepo Bello, însă, de fiecare dată s-a ajuns la divorț, aceasta declarând pentru sursa menționată că motivele au fost independente de ea: “Primul meu soț voia lucruri diferite față de mine și al doilea soț nu mă aprecia pentru ceea ce eram și ce făceam și, așa cum am mai spus-o, pentru a dansa tango este nevoie de doi”. Mai multe aici.

Mai multe articole despre:
foto actriţă ruddy rodriguez