MENIU

BOMBĂ în televiziune! O vedetă a semnat cu Antena 1

<p>Antena 1</p>
<p>Mircea N. Stoian </p>

A fost vedeta Antenei 1 până acum câţiva ani, când a hotărât să meargă pe alt drum. A fost coprezentatorul unei emisiuni de succes, iar despărţirea sa de trustul din Băneasa a surprins la vremea respectivă. Acum, după doi ani, realizatorul TV a semnat un nou contract cu Antena 1.

După doi ani de "autoexil", Mircea a semnat cu postul la care s-a consacrat. Săptămâna trecută a acceptat oferta Antenei 1, cu două zile înaintea aniversării zilei de naştere, şi consideră că acesta este unul dintre cele mai frumoase cadouri primite.
Mircea N. Stoian a vorbit în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro despre noul proiect şi provocarea care stă în spatele acestuia.
 
"Relaţiile mele cu Antena Group nu au fost niciodată deteriorate. În momentul în care am plecat, am spus că voi accepta orice proiect care vine din partea Antenelor, cu menţiunea ca el să fie viabil din puctul meu de vedere. Adică proiectul să-mi placă şi să fiu mulţumit şi financiar. Sincer, nu mă interesează strict contractul din punct de vedere financiar, e importantă pentru mine perioada înţelegerii. Vreau stabilitate, nu câştigul rapid de bani. Am semnat deja contractul cu Antena 1 pentru acest proiect. Înţelegerea cu ei poate fi considerată un cadou frumos de ziua mea. L-am semnat cu două zile înainte de aniversare. Nu am negociat niciun leu. Am acceptat imediat pentru că proiectul mi s-a părut interesant", a declarat jurnalistul.
Mai multe articole despre:
emisiune Antena1 Mircea N Stoian