MENIU

3 zodii pentru care MAI va fi cea mai bună lună din an. Horoscopul succesului

Trei semne zodiacale vor avea parte de lucruri extraordinare în ultima lună a primăverii. Pentru nativii celor trei zodii norocoase, horoscopul arată mai bine decât se așteptau. 

După luna lui Mercur în retrograd, cele trei zodii vor avea parte de o staționare directă a planetei, prilej care le va aduce numai bucurii acestora. Acest lucru înlătură automat o parte din presiune și, având în vedere că primele 20 de zile ale lunii mai vor fi petrecute în sezonul Taurului, am putea spune că va fi o lună liniștită, rigidă, dar fericită. Vezi dacă și tu te regăsești printre cele trei zodii norocoase.

Norocoșii lunii mai 2023

1. Taur

Te așteaptă o lună măreață și frumoasă. Nu numai că este sezonul zilei tale de naștere, dar este și momentul potrivit pentru tine în care să te apuci de ceva nou. Fie că este vorba de schimbarea locului de muncă, sau mutarea într-o altă casă, sau chiar și punerea în practică a unui nou hobby, cert este că aceasta este luna în care să începi să te „înnoiești”!

Totul în această lună pare să te împingă în direcția bună, dar nu este genul de influență care a venit cu energia Berbecului din care tocmai ai ieșit, ci energia Taurului cu care ești obișnuit. Ești motivat pentru prima dată după foarte mult timp, iar de data aceasta se simte real.

2. Gemeni

Orice te duce mai aproape de sezonul Gemenilor este un lucru bun pentru tine, iar luna mai îți va livra direct bunătatea însorită a sezonului semnului tău zodiacal care va începe pe 21. Energia Taurului te ajută să fii calm/ă în timp ce iei decizii dificile și vei observa că ești de neclintit când vine vorba de hotărârea ta; asta înseamnă că dacă vrei să începi ceva nou nu ar trebui să eziți, ci să începi chiar de azi.

Luna mai îți aduce extrem de multe oportunități, pe care le vei cuprinde ca o felină înfometată. Luna mai îți va aduce și mai multă liniște, de pildă, atunci când te vei întâlni cu situații stresante, sau te vei afla în pragul furiei, te vei retrage subtil și vei reflecta asupra acțiunilor tale înainte să „pui piciorul în prag”, și vei canaliza toată energia negativă într-un context creativ. Creativitatea joacă un rol imens în modul în care îți vindeci rănile vechi în această lună.

3. Săgetător

Acceptarea de sine joacă un rol enorm în experiența ta pozitivă din luna mai a anului 2023. Te vei simți aproape obligat să faci o treabă bună și să ajuți oamenii pe parcursul lunii mai, scrie divahair.ro. Acceptarea de sine, care va face parte din experiența ta, se va concentra pe modul în care te integrezi în lume, mai degrabă decât pe ceea ce simți despre tine însuți.

Ești mai calm decât de obicei în această perioadă, iar o mare parte din acest lucru se datorează ideii că retrogradarea lui Mercur se va încheia în sfârșit pe 14 mai, lăsându-te să funcționezi din nou așa cum funcționezi tu în mod obișnuit. Atunci când te afli într-un loc bun în viața ta, așa cum vei fi în această lună, poți realiza mai multe decât alți oameni. Poți să iei asta în serios și să devii egocentric în legătură cu realizările tale, însă, știm cu toții că nu o vei face, căci te cunoaștem prea bine, dragă Săgetătorule. Umilința este una dintre caracteristicile cu care vei trece prin această lună plină de bucurii! Nu te da bătut, luna aceasta vei reuși!