MENIU

Cum te afectează echinocţiul de toamnă în funcţie de zodie

Aminteste-ti cat de mult ai evoluat de la ultima schimbare de anotimpuri si pregateste-te sa intampini toamna cu o atitudine mai echilibrata!

Citeste in continuare si descopera cum te influenteaza echinoctiul de toamna, in functie de zodia in care te-ai nascut!

Berbec

In timpul echinoctiului de toamna, vei simti cum starea ta de spirit se imbunatateste, ceea ce te ajuta sa treci mai usor peste orice obstacol. Soarele in Balanta te ajuta sa iti redescoperi umorul, insa poti scapa din vedere aspecte mai importante, precum sanatatea, planul financiar sau proiectele profesionale. Pana la sfarsitul anului, exista sanse mari sa obtii o promovare, in timp ce anumiti nativi pot chiar sa fie surprinsi de vestea unei nunti sau de venirea pe lume a unui copil.

 

Taur

Se anunta o perioada benefica pentru Tauri din punct de vedere financiar, gratie lui Venus in Fecioara, care le va usura povara datoriilor, conferindu-le mai multa libertate. In ciuda acestui fapt, influentele restrictive exercitate de Saturn si Mercur iti pot aduce o stare de confuzie. Simti nevoia unei schimbari, iar pana in 12 octombrie, nativii zodiei Taur se vor simti tentati sa isi urmeze instinctul in locul ratiunii, in problemele de ordin sentimental. Foarte multi Tauri isi vor dori sa restabileasca legaturile cu un partener din trecut, sperand sa poata reinnoi relatia.

 

Gemeni

Mercur, planeta care guverneaza semnul Gemenilor, se afla inca intr-o pozitie retrograda, ceea ce nu avantajeaza foarte mult comunicarea. In schimb, echinoctiul de toamna va aduce rezolvarea unei situatii perceputa de nativii zodiei Gemeni nedreapta din punct de vedere sentimental. Foarte multi Gemeni isi vor gasi consolarea dupa o vara tumultoasa. Iti poti imagina deja reintoarcerea unui fost iubit in viata ta, sau chiar posibilitatea de a urma o cariera sau un job care te-a atras in trecut, insa nu considerai ca dispui de atuurile necesare.

Rac

Urmeaza o perioada buna pentru nativii din Rac, atat in aspectele ce tin de dragoste, cat si din punct de vedere profesional. Echinoctiul de toamna aduce vesti bune legate de finante si, de asemenea, pana la mijlocul lunii octombrie, astrele avantajeaza investitiile importante. Presiunea financiara pe care ai resimtit-o in ultima perioada incepe sa se disipe, iar in scurt timp, vei putea simti cum obstacolele sunt lasate in urma. Intri intr-o noua etapa a vietii tale, iar multi dintre Raci vor dori chiar sa inceapa un nou job sau sa urmeze cursuri de specializare intr-un domeniu de care s-au simtit intotdeauna atrasi.

Restul zodiilor pe Divahair.ro.

 

Mai multe articole despre:
horoscop zodii echinocţiul de toamnă