MENIU

VIRAL Bătaie în toată regula la mare altitudine, într-un avion în zbor - Motivul violențelor este halucinant

Bătaie în toată regula la mare altitudine, într-un avion în zbor - Motivul violențelor este halucinant

Pasagerii care s-au aflat în cursa ce a plecat de Crăciun din Thailanda spre India au fost martorii unor violențe șocante la bord. Motivul de la care a pornit inițial cearta este halucinant.

O simplă discuție între doi pasageri despre centurile de siguranță s-a transformat în doar câteva clipe într-o bătaie în toată regula la bordul zborului Bankok-Calcutta.

Dialogul în contradictoriu purtat de cei doi a devenit din ce în ce mai contondent ajungându-se la lovituri cu pumnii în interiorul avionului Thai Smile Airways exact înaintea decolării din Bangkok, Thailanda, spre Calcutta. Cei doi au fost în final despărțiți de un membru al echipajului, potrivit unui portal de știri.

Scenele violente au fost filmate în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, de un alt pasager din avion, iar videoclipul a devenit viral.

Thai Smile Airways a transmis ulterior că scenele violente au fost provocate după ce un pasager a refuzat să-și pună centura de siguranță, în ciuda cererilor repetate din partea echipajului. 

Pasagerul a continuat să-și țină scaunul înclinat înainte de decolare, ceea ce a întârziat decolarea, căpitanul avionului fiind informat despre incidentul de la bord. Bărbatul recalcitrant a spus că suferă de dureri de spate și a refuzat să-și îndrepte scaunul ca să-și pună centura de siguranță, chiar dacă este o măsură obligatorie în avon, inainte de decolare.

Imediat s-au implicat și alți pasageri în rezolvarea incidentului pentru decolarea din Bankok. Iar asta  a dus la jigniri și apoi la bătaie.

În videoclipul difuzat pe internet se aude cum unul dintre cei doi bărbați îi spune celuilalt să-și coboare mâinile, în scurt timp începând o bătaie în toată regula cu pumnii între cei doi. în cele din urmă , cei doi au fost despărțiți de un membru al echipajului și cei doi au revenit la locurile lor.

Thai Smile Airways a mai precizat că în urma incidentului nimeni nu a fost rănit și niciun pasager nu a fost debarcat sau rugat să părăsească avionul.

Compania aeriană thailandeză și-a cerut scuze pentru incident.

„Thai Smile Airways regretă ceea ce s-a întâmplat” şi „a reiterat că incidentul a fost rezolvat datorită procedurilor de siguranţă în timpul zborului în conformitate cu standardele internaţionale”.