MENIU

"Nu pot respira!" Bărbat ucis în timpul arestării, în SUA! Cazul George Floyd se repetă

Un caz șocant a stârnit o revoltă uriașă în statul american Ohio. Un bărbat afroamerican și-a pierdut viața la scurt timp după ce a fost pus la pământ și imobilizat de polițiști. Atenție, urmează imagini și informații cu puternic impact emoțional! 

Momentul halucinant a avut loc după ce ofițerii l-au găsit pe bărbatul care ar fi părăsit locul unui accident. Când l-au găsit, a început o altercație.

Frank Tyson a fost imobilizat de unul dintre polițiști care și-a pus genunchiul pe spatele lui. După câteva minute, ei au început manevrele de resuscitare însă, din păcate, bărbatul a murit la un spital local.

F.T.: Nu pot respira!
Polițist: Ești bine, vorbești normal!
F.T.: Nu pot respira! Nu pot respira! Nu pot respira! 13.50

Incidentul a adus aminte de cazul lui George Floyd, din 2020. Atunci, un bărbat a murit sufocat în timp ce un polițist îl apăsa cu genunchiul pe ceafă, altul îl apăsa cu genunchii pe partea superioară a picioarelor, iar al treilea îl încătușa.

Unitate de Poliție desființată în America după noul caz Floyd: Un bărbat afro-american a fost ucis în bătaie de 5 agenți

Și în România s-a repetat scenariul de groază, în 2021, când un bărbat de 63 de ani a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiști pentru că refuza să iasă dintr-un restaurant.