MENIU

Norocul pensionarului. Un bătrân a câștigat 42.000 de euro la jackpot

Un bărbat pensionar din Franța a avut parte de o șansă extraordinară, câștigând un impresionant jackpot de 42.000 de euro. Acest câștig vine după ce a pariat doar 20 de euro și nu este prima dată când norocul îi surâde în acest fel.

Câștigătorul de două ori al marelui premiu

Norocosul pensionar a obținut recent suma de 42.000 de euro la un cazinou din Dieppe, Seine-Maritime. Este pentru a doua oară când acest bărbat câștigă o sumă substanțială la același cazinou, după ce anterior reușise să obțină 18.000 de euro.

Conform reprezentanților cazinoului Partouche, pensionarul a început jocul prin introducerea a 20 de euro în aparat. Inițial, acesta a câștigat un bonus de 400 de euro, iar ulterior, printr-un pariu de doar 1,76 euro, a ajuns să câștige impresionanta sumă de 41.837,92 euro.

„A introdus mai întâi 20 de euro în mașină și a primit un bonus de 400 de euro. A jucat din nou și datorită unui pariu de 1,76 euro a ajuns să câștige Marele Bonus de 41.837,92 euro la ora 16.30”, au explicat reprezentanții cazinoului.

Planurile pensionarului cu noua avuție

După câștigul uriaș, pensionarul și-a exprimat dorința de a folosi banii pentru a-și îndeplini câteva dintre visele personale. Printre acestea se numără și călătorii în diverse colțuri ale lumii, un lucru pe care l-a visat de mult timp.

Cazinoul Partouche din Dieppe a subliniat raritatea unui astfel de câștig, în special la aparatele de slot machine. Deși cel mai mare premiu stabilit în acest cazinou a fost de 120.000 de euro la video poker, jackpotul câștigat de pensionar este considerat un eveniment remarcabil. În ianuarie anul acesta, un alt jucător a reușit să câștige un total de 75.000 de euro în două zile la cazinoul Croisette din Cannes.

Norocul pensionarului francez continuă să impresioneze, demonstrând că uneori, șansele sunt de partea celor care îndrăznesc să joace.