MENIU

Ziua eMAG – Astea-s televizoarele care se vand mai ceva ca painea calda! Preturile lor sunt bestiale

Ziua eMAG aduce preturi foarte avantajoase pentru numeroase televizoare performante. Ofertele bune se epuizeaza primele.

Ziua eMAG – Oferta completa poate fi studiata accesand URMATORUL LINK.

Ziua eMAG este o sarbatoare importanta in fiecare an pentru iubitorii de cumparaturi. Dupa Black Friday, ziua eMAG readuce pentru cateva ore discounturile alea mari de care ne bucuram de fiecare data.

Dupa cum stiti, promotia incepe dimineata si ofertele cele mai bune se epuizeaza primele. In acest an sunt reduceri de aproximativ 10 milioane de lei, asa ca merita sa va uitati peste oferte. Noi am selectat mai jos cele mai bune televizoare si mai populare in randul clientilor.

eMAG – Televizor Smart Samsung

Incepem cu brandul Samsung care are la eMAG reduceri bune de tot pentru televizoare. Televizorul cu display de tip LED si toate functiile Smart disponibile beneficiaza de 36% reducere de pret plus un cadou special. Dispozitivul are diagonala de 100cm si rezolutia 4K ULTRA HD. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Samsung 80

Venim si cu o oferta foarte ieftina dar cu tehnologie desavarsita de la Samsung. Vorbim despre un televizor cu diagonala de doar 80cm, insa care are ecranul de tip LED si o rezolutie care reda imagini impecabile HD. COnsultai pretul cu discount de 30%, in limita stocului disponibil, AICI.

eMAG – Televizor Philips

Un model foarte vandut de televizor de la Philips este tot unul cu diagonala de doar 80cm, precum modelul precedent de la Samsung, care are rezolutie HD si un pret chiar mai mic. Televizorul beneficiaza de la eMAG de o reducere de 27% la care se poate adauga o alta extra reducere. Toate detaliile le aveti AICI.

eMAG – Televizor Smart Philips

Revenim la televizoarele mari si foarte vandute. Modelul de la Philips pe care vi-l propunem are discount de 36%, e dotat cu toate functiile smart si poate fi conectat la internet, iar rezolutia este cea mai puternica de pe piata, 4K ULTRA HD, care ofera o experienta de vizionare desavarsita. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Televizor Smart Panasonic

Un al treilea brand care beneficiaza de discounturi preferentiale de Ziua eMAG este Panasonic. Unul dintre cele mai vandute televizoare de la Panasonic beneficiaza de 5 ani garantie, fapt ce va asigura de calitatea si siguranta produsului. Televizorul are 35% reducere, e un televizor smart, diagonala sa este de 101cm, ideala pentru un dormitor de dimeniuni mici sau medii, iar rezolutia, pentru o claritate ‘lacrima’ este 4K ULTRA HD. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Panasonic

Ultimul model pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol este un televizor Smart Panasonic cu reducere de 38% la care se poate adauga o extra reducere de Ziua eMAG. Televizorul are 5 ani garantie, rezolutie 4K ULTRA HD, si o diagonala impresionanta de 123cm. Toate detaliile ofertei le gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
televizoare emag ziua emag