MENIU

Curtea de Apel a decis: Miruna Pascu, mama tânărului drogat, va rămâne în arest preventiv

Miruna Pascu/ Inquam Photos / George Calin & Inquam Photos / Octav Ganea

Zi decisivă pentru Miruna Pascu. Mama șoferului drogat care a produs accidentul mortal din localitatea 2 Mai află, s-a prezentat în fața judecătorilor care au decis dacă rămâne sau nu în spatele gratiilor. Inițial, judecătorii de la Tribunalul București au dispus o măsura mai blândă pentru mama lui Vlad Pascu, controlul judiciar. 

Miruna Pascu paraseste, vineri dimineata, sediul arestului si urmeaza sa ajunga in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti, care  urmeaza sa ia o decizie in cazul sau. 

Mama soferului drogat care a omorat doi tineri in accidentul din 2 Mai a schimbat strategia. Stim ca aceasta a plans in fata judecatorilor, a spus ca regreta si i-a convins ca meriuta o pedepasa mai blanda. 

Procurorii DIICOT au contestat insa aceasta masura. 

Daca va fi plasata sub control judicioar pentru 60 de zile, Miruna Pascu nu va mai avea voie sa ia legatura cu fiul sau sau cu martori din dosar.

Cum încearcă Mihai Pascu să manipuleze opinia publică! Interviu halucinant

Miruna Pascu, aflată în arest preventiv, a fost trimisă în judecată pentru influențarea declarațiilor și amenințare, iar Mihai Pascu, aflat sub control judiciar, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Consumul masiv de droguri la petrecerile lui Vlad Pascu, demascat! În anturajul său, și o vedetă - Miruna Pascu, prinsă cu MINCIUNA

Vlad Pascu, aflat în arest preventiv, a fost trimis în judecată de către DIICOT pentru deținere de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu, în formă continuată (două acte materiale), trafic de droguri de mare risc și punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri.