MENIU

Zbor de coșmar pentru mai mulți români. Un pasager s-a îmbătat și a făcut circ în avion

Un pasager s-a îmbătat și a făcut circ într-un avion pe ruta Londra - Iași

Un zbor pe ruta Londra - Iași s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru zeci de pasageri. Un bărbat care a cumpărat din avion o sticlă de tărie și ulterior s-a îmbătat, a distrus liniștea celor din jur. El a a devenit recalcitrant și a fost dat jos de o echipă de polițiști. 

Un zbor care ar fi trebuit să ofere doar o călătorie plăcută și sigură s-a transformat într-un coșmar pentru pasagerii care se aflau la bordul aeronavei care zbura pe ruta Londra - Iași. Un incident nefericit a avut loc în timpul zborului, perturbând întreaga experiență de călătorie a zeci de oameni și lăsându-i cu o amintire neplăcută.

Totul a început atunci când un bărbat  a decis să își cumpere o sticlă de tărie din avion. Însă, odată ce a consumat câteva înghițituri, comportamentul său s-a schimbat dramatic. Individul a devenit agitat și recalcitrant, tulburând liniștea și confortul celor din jur. 

Situație halucinantă, pe Aeroportul din Sibiu. Pasagerii au ajuns, bagajele au făcut cale întoarsă! Motivul, demn de filmele de comedie

Bărbatul a început să deranjeze și să amenințe pasagerii din apropierea sa. Strigătele sale și limbajul obscen au creat panică și disconfort în rândul celorlalți călători, iar cei mai afectați au fost fără îndoială copiii prezenți în aeronavă. Toată scena s-a desfășurat sub privirile îngrozite ale celorlalți, care se simțeau din ce în ce mai nesiguri și amenințați de prezența individului violent.

Echipajul de la bord și-a făcut datoria și a încercat să calmeze bărbatul. La început i s-a adresat cu răbdare pentru a-l liniști, însă a fost  în zadar. Atmosfera din avion devenea din ce în ce mai tensionată. În cele din urmă, echipajul a luat decizia să anunțe forțele de ordine ale aeroportului din Iași. În momentul în care aeronava a aterizat la Iași, polițiștii au intervenit rapid imobilizându-l pe scandalagiu.

În urma incidentului creat, bărbatul a fost amedat pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Alertă de călătorie în Italia: 30% din cursele de pe un aeroport important din Sicilia, anulate sau redirecționate - Anunțul MAE
 

Mai multe articole despre:
avion zbor pasageri politie