MENIU

Vrei să ai mai multă poftă de sex? Trucurile astea te duc în al nouălea cer!

<p>Horoscopul despartirilor</p>

Dacă vrei să îţi creşti libidoul şi să ai mai multă poftă de sex, aceste trucuri te vor ajuta cu siguranţă şi îţi vor îmbunătăţi viaţa sexuală. Iată cum trebuie să le pui în aplicarie.

1. Aminteşte-ţi cea mai bună partidă de sex pe care ai avut-o - Nu contează că este cu fostul sau actualul partener, doar gaândul te poate face să ai şi mai mult poftă de sex.

2. Învaţă să te iubeşti pe tine înainte - Atunci când nu îţi iubeşti propria persoană este foarte greu să oferi iubire persoanelor din jurul tău.

3. Consumă muguri de pin - Îţi ajută corpul să producă o substanţă care dilatează vasele de sângele. Acest proces duce o creşterea poftei de sex.

Cum făcea sex Regina Cleopatra. Practica bizară care şochează şi în ziua de azi

4. Consumă mai mult zinc - Acest nutrient este esenţial pentru producţia de testosteron, foarte important pentru pofta de sex a bărbaţilor. În plus, accentuează şi libidoul la femei.

5. Gândeşte-te la idei sexy - Creierul tău reprezintă o parte importantă a procesului de excitare sexuală. Gândeşte-te la partenerul tău şi vei începe să simţi cum începe să-ţi crească pulsul.

"Am facut sex toată noaptea!" - adevărul șocant din spatele afirmației. Ce s-a întâmplat, de fapt

6. Acceptă să faci sex chiar dacă nu ai chef - În acest fel vei creşte sentimentul de intimitate pe care îl ai cu partenerul tău.

7. Uită-te la un film excitant - Este recomandat să o faci alături de partener şi chiar să puneţi în practică ce vedeţi acolo.

8. Foloseşte mai multe atingeri - Doar o atingere pe gâtul, mâna sau spatele partenerului este îndeajuns pentru a începe să ai gânduri erotice.

Sursa: girly.ro

Mai multe articole despre:
sex cuplu erotic