MENIU

Un rus a atacat un ofițer de poliție cu o pisică. Riscă 5 ani de închisoare

Un caz bizar s-a petrecut în Moscova pe data de 4 octombrie, în acest an: un rus băut a atacat un polițist cu o armă albă... cu pete.

Un bărbat din Moscova riscă până la 5 ani de închisoare după ce a fost pus sub acuzare pentru atac vătămător la adresa unui "organ al legii".

Arma atacului: o pisică! Știrea pare incredibilă, dar este cât se poate de adevărată, iar ofițerul de poliție atacat de pisică s-a ales cu zgârâieturi serioase pe față.

Totul s-a întâmplat când doi polițiști de proximitate au fost trimiși la locuința suspectului Gennady Shcherbakov, reclamat de vecini că face gălăgie în bloc.

Potrivit BBC News, care citează presa moscovită, rusul se afla sub influența băuturilor alcoolice când a fost vizitat de poliție și a refuzat să coopereze cu agenții.

Mai mult, suspectul a devenit recalcitrant, i-a înjurat pe polițiști și a aruncat cu o pisică spre ei. Felina l-a zgârâiat pe față pe unul dintre ofițeri.

Acum Shcherbakov, de 59 de ani, este acuzat de acte de violență la adresa forțelor de ordine și riscă 5 ani de pușcărie.

Mai multe articole despre:
null