MENIU

Un film pentru adulți, filmat în cel mai neașteptat loc posibil. Cum a fost posibil?

Un avocat în vârstă de 54 de ani din Florida este acuzat de încălcarea mai multor legi după ce a plătit femei aflate după gratii pentru a realiza împreună cu ele un material pornografic numit „Fete în închisoare”.

Andrew Spark a fost reţinut zilele trecute după ce gardienii de la Pinellas County Jail l-au găsit „cu pantalonii în vine” împreună cu o deţinută în vârstă de 28 de ani, scrie publika.md.

Cei doi s-ar fi întâlnit pentru „filmări” de cel puţin şase ori în perioada iunie - decembrie 2017.

Potrivit anchetatorilor, avocatul le plătea femeilor 30-40 de dolari pentru sesiunea de filmare. Spark înregistra scenele cu ajutorul unei tablete iPad. Se pare că avocatul a făcut acelaşi lucru în mai multe închisori din Florida. „Nu am mai întâlnit niciodată aşa ceva în carieră”, a declarat un gardian.
De obicei dispozitivele electronice nu sunt permise în interiorul închisorilor americane respective, dar avocaţii deţinuţilor au voie să le păstreze în timpul întâlnirilor cu aceştia, iar Andrew Spark a profitat de acest lucru, scrie go4it.ro

În acest moment avocatul îşi aşteaptă sentinţa în libertate după ce a plătit o cauţiune de 5.300 de dolari.

Autorităţile încearcă acum să obţină mandat pentru tabletă. Ei doresc să afle câte clipuri video a realizat Spark şi unde au fost publicate, dacă acest lucru s-a întâmplat.

Mai multe articole despre:
închisoare filme pentru adulţi