MENIU

Un autoturism a intrat violent în clădirea unui fast food din Popești Leordeni și s-a oprit în bucătăria acestuia. Doi tineri au ajuns la spital

Accident

Accident teribil în a doua zi din 2023, în localitatea Popești Leordeni, din județul Ilfov. Un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani s-a izbit violent de clădirea unui fast food, ajungând până în bucătăria acestuia, unde a distrus mai multe vitrine și mese. Doi din cei patru tineri aflați în autoturism au fost răniți, relatează realitateadeilfov.net.

Potrivit IPJ Ilfov, accidentul a avut loc în noaptea de luni, 2 ianuarie, în jurul orei 21:44, pe DN4 în localitatea Popești Leordeni.

Polițiștii au constatat faptul că, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, și în care se mai aflau 3 persoane, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un imobil, unde funcționează o unitate comercială. Din câte se pare, fast food-ul fusese deschis cu doar 3 luni în urmă. 

Din impact a rezultat rănirea a două persoane, care au fost transportate la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri din Popești Leordeni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai multe articole despre:
accident fast food popesti tineri spital