MENIU

Ultima scrisoare a lui Gigi Becali, adresată directorului închisorii

Gigi Becali, aflat în detenție în acest moment la Penitenciarul Poarta Albă din județul Constanța, a scris o scrisoare către directorul închisorii, prin care cunoscutul om de fotbal, om politic, om sfânt, proprietar de turme și star de televiziune vrea să obțină condiții mai bune pentru scrierea unei cărți.

„Domle director

Subsemnatul Becali George deținut în secția Valul lui Traian secția 9-1
- Vă aduc la cunoștință că mi sa aprobat de căre comisia de muncă să scriu cartea „Parlamentul lui Becali Europei" „Becali Parlamentul Europei și parlamentul Romîniei" în secția 9-1 la locul amenajat timp de 30 de ore.
Vă mai aduc la cunoștință că am fost învoit 5 zile din care 3 zile săptămâna aceasta, ca atare am de lucru (cuvânt indescifrabil, n.r.) 8 (probabil, n.r.) ore în această săptămână din cele 48 de ore prevăzute de lege.
Avînd în vedere că am fost învoit și în acest timp am acesat Saitul Parlametului Europei și al României mi-am reînpro reînprospătat memoria cu discursurle și acțiunile mele despre care vreau să scriu.
De acea vă rog să aprobați să lucrez 10 ore din cele 30 ore sîmbătă în locul amenajat în secție avînd mai multă inspirație și memoria proaspătă din învoire în plus de aceasta scriu cu mai multă eficiență dacă mă aplec mai mult timp de odată în acesta perioadă deoaece am venit de acasă și am moralul foarte ridicat.

05-02-2015 Gigi Becali".

Articolul integral pe Vice.com.ro.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali penitenciar scrisoare