MENIU

Theodor Paleologu: Terorismul fiscal al ANAF este anti-economic

<p>Theodor Paleologu</p>

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Theodor Paleogu, fost ministru, susține că prin sancțunile draconice, "ANAF-UL își bate joc de întreprinzători, consumatori și plătitorii de impozite”.

Theodor Paleologu, fost ministru, consideră ca acțiunile ANAF pot fi considerate "terosism fiscal", deoarece sancțiunile inspectorilor fiscali sunt abuzive și exagerate.

"Prin sancțiuni draconice pentru neglijențe mărunte, ANAF-ul își bate joc de întreprinzători, consumatori și plătitorii de impozite. Terorismul fiscal este anti-economic și imoral deopotrivă", a scris Paleologu pe Facebook.

În ultimele zile, acțiunile inspectorilor ANAF face exces de zel închizând magazine chiar și pentru un plus de 3,5 lei sau chiar confiscând urzicile pe care o bătrână le vindea într-o piață din Vrancea.

Aceste acțiuni a împărțit lumea în două tabere: unii care sunt de acord cu aceste acțiuni indiferent dacă e vorba despre magazinul din colțul străzii, și cei care consideră aceste controale ca fiind abuzive și exagerate, scrie B1.ro.

Mai multe articole despre:
ANAF Toader Paleologu Theodor Paleologu