MENIU

Tânărul ÎMPUŞCAT în OCHI de cel mai bun PRIETEN a murit la spital, în Iaşi

Tânărul împuşcat în ochi accidental a murit

Tânărul de 28 de ani din comuna ieşeană Vlădeni care a fost împușcat accidental în ochi, cu o pușcă cu aer comprimat, de către prietenul său care a vrut să-i arate victimei arma, a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Medicul primar neurochirurg Marius Dabija a declarat corespondentului MEDIAFAX că tânărul a fost operat luni, însă pronosticul era rezervat.

"Pacientul a decedat azi dimineață, în jurul orei 02.00. El a fost operat luni după-amiază, hematomul subdural a fost înlăturat, însă pacientul se afla în comă de gradul al IV-lea și ne așteptam să nu supraviețuiască. De regulă, în cazurile în care proiectilul pătrunde adânc, pacienții nu rezistă, cum a fost și cazul acesta“, a spus medicul.

Tânărul de 28 de ani din comuna ieşeană Vlădeni a ajuns, luni, cu un elicopter, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, după ce a fost împușcat accidental în ochi, cu o pușcă cu aer comprimat, neletală, de către prietenul său, care a vrut să-i arate victimei arma respectivă.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Iași, cei doi bărbaţi zugrăveau casa unuia dintre ei, iar la un moment dat tânărul de 28 de ani a vrut să vadă puşca cu aer comprimat pe care prietenul său o avea în locuinţă.

"În momentul în care a probat-o, fără să își dea seama, l-a lovit pe celălalt în ochi. (...) Nu a fost vorba despre intenție", declara purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi, Anca Vîjiac.