MENIU

Tablete ieftine de la eMAG. Sunt la reducere si costa sub 500 de lei

Tablete ieftine la eMAG în cadrul unor promoții, în aceste zile. Am făcut o selecție cu cele mai interesante oferte care nu depășesc un buget accesibil de 500 de lei.

Întreaga listă cu tablete de la eMAG o găsiți AICI.

În continuare aveți selectate câteva dintre cele mai interesante modele de tablete, atât din punct de vedere al configurației lor, cât și al prețului care nu depășește 500 de lei și beneficiază de reduceri consistente de până la 30% de la eMAG.

eMAG - tablete ieftine - Lenovo Tab 2 A7-10 ADAM

Tableta de la Lenovo beneficiază de o reducere de 30% din preț, fiind una dintre cele mai accesibile dar și mai bune tablete de pe piață. Este dotată cu un procesor performant Quad-Core de 1.3 Ghz, cu un display IPS de 7 inch și 1Gb memorie internă DDR3. Spațiul de stocare al tabletei este de 8 GB și se poate conecta la internet prin wi-fi și mai beneficiază și de tehnologia Bluetooth.

Prețul tabletei îl găsiți AICI și beneficiază de o reducere de la eMAG.

Întreaga listă cu tablete de la eMAG o găsiți AICI.

eMAG - tablete ieftine - Tableta Allview Speed Quad

Această tabletă are o reducere de 28% de la eMAG și e dotată cu un procesor Quad-Core de 1.2 Ghz frecvență. Display-ul tabletei are 7 inch și este de tip LCD, memoria internă este de 512 RAM și spațiul de stocare de 8GB. Tableta folosește sistemul de operare Android 4.4 și se conectează la internet prin Wi-fi.

Prețul tabletei este disponibil AICI și beneficiază de o reducere de la eMAG.

eMAG - Tablete ieftine - Lenovo IdeaTad A 5500

Această tabletă de la Lenovo beneficiază de o reducere de 28% și are o configurație foarte puternică. Procesorul este un Quad Core de 1.3 Ghz, iar display-ul de tip IPS, Multi Touch are 8 inch. Spațiul de stocare al tabletei este de 16Gb și poate fi conectată la internet doar prin intermediul Wi-Fi.

Prețul tabletei este disponibil AICI și beneficiază de o reducere din partea eMAG.

Întreaga listă cu tablete de la eMAG o găsiți AICI.

eMAG - Tablete ieftine - AllView Speed Quad

Tabletele Allview sunt mai accesibile ca niciodată la eMAG, având o reducere de 28% din preț. Această tabletă are un procesor Quad-Core de 1.2 Ghz și acces la internet prin intermediul Wi-Fi. Ecranul tabletei are 7 inch și este LCD, iar sistemul de operare folosit este Android 4.4 KitKat.

Prețul tabletei este disponibil AICI și beneficiază de o reducere la eMAG.

Întreaga listă cu tablete de la eMAG o găsiți AICI.

eMAG - Tablete ieftine - Samsung Tab3 T113 Lite Value Edition

Această tabletă vine de la producătorul Samsung și beneficiază de un discount de 13% din partea eMAG. Tableta folosește tehnologia Samsung de calitate superioară, are un procesor Quad Core de 1.3 Ghz, display-ul de 7 inch iar memoria internă este de 1 Gb RAM. Poate fi conectată la internet prin Wi-Fi și este dotată și cu Bluetooth.

Prețul tabletei este disponibil AICI și are o reducere de la eMAG.

Întreaga listă cu tablete de la eMAG o găsiți AICI.

eMAG - Tablete ieftine - AllView AX5 Nano Quad

O altă tabletă foarte accesibilă de la AllView beneficiază de o reducere de 16% din partea eMAG și are un procesor Cortex Quad Core de 1,3 Ghz. Display-ul tabletei este unul de calitate, are 7 inch și memoria internă este de 512 MB DDR2.

Tableta de la AllView are atât Wi-Fi cât și 3G, GPS și Bluetooth.

Prețul tabletei este disponibil AICI și este la reducere de la eMAG.

Întreaga listă cu tablete de la eMAG o găsiți AICI.

Mai multe articole despre:
emag tablete