MENIU

Copiii s-au călcat în picioare la evenimentul de "vânătoare de ouă" organizat la Bacău. Scandal uriaș

Scandal la Bacau

Haos şi copii în pericol. O vânătoare de ouă, organizată pe aerodromul din Bacău, a fost la un pas de dezastru. Pentru că organizatorii n-au mai aruncat ouăle din avion, aşa cum au promis, părinţii şi copiii s-au năpustit asupra aeronavelor la aterizare pentru a le smulge din sac. S-au apropiat periculos de mult, chiar pe sub elicele care încă se învârteau. Jandarmii nu au mai putut face faţă mulţimii. Organizatorii au fost amendaţi pentru că au pus oamenii în pericol.  

Vânătoarea de ouă care a avut loc pe un aerodrom de lângă Bacău s-a încheiat cu scandal. Pentru că organizatorii n-au mai aruncat ouăle din avion, părinții și copiii s-au călcat în picioare pentru a le lua din sacii care erau în aeronave. 

Micuții s-au apropiat periculos de mult de elicele care se învârteau, iar jandarmii nu face față mulțimii. Organizatorii au fost amendați pentru că au pus oamenii în pericol și, mai mult de atât, pentru că aceștia nu s-au așteptat la un număr atât de mare de participanți, mulți copii n-au reușit să prindă nici măcar un ou. Furioși, părinții au cerut înapoi banii pe biletele de acces. Organizatorii evenimentului au dat ulterior vina pe Aeroclub, pentru că nu ar fi respectat programul, dar și pe jandarmi că au stricat distracția. 

Mai multe articole despre:
Scandal la Bacau