MENIU

Soluția inedită a primăriei pentru a rezolva situația străzii surpate: Saci de nisip în jurul gropii

Strada surpata in Cluj-Napoca

Primăria din Cluj-Napoca a venit cu soluția pentru strada surpată. A pus saci de nisip în jurul gropii imense, însă asta nu a rezolvat problema. Localnicii au în continuare mașinile blocate în curte. Oamenii se tem că sunt în pericol din cauza gropii imense din asfalt. 

 

Poliția a intervenit de urgență, iar traficul auto a fost restricționat înainte de a avea loc un accident grav. Potrivit autorităților, strada afectată a mai avut astfel de probleme în trecut. Și mai halucinant este că o bucată din aceeași stradă se surpase și pe 24 aprilie, iar autoritățile s-au grăbit să asfalteze, însă asfaltul a ținut doar o zi. În 2020, trotuarul acestei străzi a fost grav afectat din cauza unor lucrări de construcție. Locuitorii au făcut numeroase plângeri la primărie pentru reparații. 

După dezastrul de la Slănic Prahova, un cartier din Cluj-Napoca e în pericol din cauză că șoseaua s-a surpat pe o porțiune de 20 de metri. În loc să vină cu soluții reale, primăria a pus saci de nisip în jurul gropii.

Ce este și mai grav este faptul că incidentul era previzibil de câțiva ani, iar în ultimele zile fisurile s-au mărit. În loc să vină cu soluții reale și să repare drumul, Primăria a preferat să le peticească.

În 2020, trotuarul aceleași străzi a fost grav afectat din cauza unor lucrări de construcție. Locuitorii au făcut numeroase plângeri la primărie pentru reparații, dar fără succes. 

Mai multe articole despre:
Strada surpata in Cluj-Napoca