MENIU

Surse din PSD: Dragnea controlează Guvernul din pușcărie

Singurul guvern din lume controlat de dincolo de gratii

Liviu Dragnea decide totul și din pușcărie, au dezvăluit surse din interiorul PSD pentru publicația Comisarul. Recentele epurări aparent anti-Dragnea ar fi doar "perdele de fum".

Liviu Dragnea își transmite ordinele printr-un sistem bine pus la punct înainte de a fi încarcerat. El a lăsat, spun sursele noastre, informații câtorva persoane de încredere prin care menține controlul asupra PSD și Guvernului.

Consultanții evrei au avut zilele trecute o discuție de o oră și jumătate cu Viorica Dancilă în care i-au furnizat o foaie de parcurs, spune o sursă de mare încredere.

Conform surselor Comisarul, alegerile prezidențiale nu mai reprezintă o miză pentru PSD. Analiștii israelieni mizează pe lipsa de cooperare a Opoziției și au sugerat ca PSD și ALDE să se concentreze pe păstrarea actualei majorități parlamentare în vederea alegerilor locale și parlamentare din 2020.

Iar planul a început să fie implementat.

Viorica Dăncilă a acordat un interviu pentru publicația Politico.eu, interviu în care a vorbit despre Liviu Dragnea, dar și despre revenirea la integritate. 

Dăncilă a respins ideea că l-a trădat pe Liviu Dragnea: "Sunt membru PSD de 23 de ani. Am fost simplu membru, apoi şef de organizaţie locală, consilier local şi europarlamentar timp de 9 ani", a spus Dăncilă pentru Politico.eu.

Protejatele lui Vâlcov, de la ANAF şi CNAS, demise de Dăncilă şi Teodorovici

Mai multe articole despre:
PSD Dragnea Liviu Dragnea Viorica Dăncilă