MENIU

Subiecte Biologie - BAC 2016 sesiunea august - Ce au avut elevii de rezolvat

Subiecte Biologie Bac 2016 - Astazi a avut loc ultima proba de la sesiunea din toamna a Bacalaureatului.

 

Subiecte Biologie BAC 2016 sesiunea august. BAREMUL DE CORECTARE şi subiectele la examenul de astăzi se regăsesc pe EDU.ro

 

Subiecte BIOLOGIE BAC 2016 sesiunea august:

 

 

 

 

UPDATE ora 11:00. Examenul la BIOLOGIE BAC 2016 sesiunea de toamnă s-a încheiat. Rămâneţi pe realitatea.net pentru a vedea subiectele la Biologie BAC 2016 - sesiunea august.



Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/subiecte-biologie-bac-2016-sesiunea-august-consulta-aici-subiectele-la-biologie_1974462.html#ixzz4IRNXpFDh 
Follow us: @realitatea on Twitter

Subiecte Biologie BAC 2016 - Absolvenţii de liceu susţin vineri proba la alegere a profilului, la BIOLOGIE, Geografie, Chimie, Fizică, Logică, Psihologie sau Informatică. Realitatea.net vă oferă toate informaţiile de care aveţi nevoie legat de desfăşurarea acestei probe.

 

Subiecte Biologie BAC 2016. Unde se corectează lucrările

 

Examenul durează trei ore. Realitatea.net vă ţine la curent cu informaţii privind modul de desfăşurare al examenului.

 

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. În acest sens, candidaţii folosesc numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru.

 

Lucrările scrise ale candidaţilor la bacalaureat pot fi corectate în alte judeţe decât cele în care se susţine examenul, prin decizie a Comisiei Naţionale de Bacalaureat.

 

Transportul lucrărilor scrise dintr-un judeţ în cel desemnat şi aducerea lor înapoi, precum şi consemnarea în catalogul electronic a rezultatelor obţinute de candidaţi se fac în conformitate cu procedurile elaborate de Comisia Naţională de Bacalaureat.

 

Subiecte Biologie BAC 2016. Regulamentul probelor

 

Subiecte Biologie BAC 2016. Absolvenţii de liceu promovează examenul de bacalaureat 2016 dacă îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor; au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea şi au obţinut cel puţin media 6 la probele scrise.

 

Media notelor la probele scrise se calculează ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire. Aceasta reprezintă media generală a candidatului la examenul de bacalaureat. 

 

Subiecte Biologie BAC 2016. Candidaţilor le este interzis să intre în sălile de examen cu ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete, acestea urmând să fie lăsate în sala de depozitare a obiectelor personale, stabilită de comisia de bacalaureat. Cei care refuză să lase aceste obiecte în sala stabilită de comisia de bacalaureat nu vor fi primiţi în examen.

 

De asemenea, candidaţii nu pot intra în sala de examen cu manuale, cărţi, dicţionare, culegeri, formulare, memoratoare, notiţe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidaţi, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

 

Subiecte Biologie BAC 2016. Aceştia nu pot avea asupra lor nici telefoane mobile, căşti audio, precum şi orice mijloc electronic de calcul ori de comunicare ce ar putea permite conectarea la internet sau la reţele de socializare şi care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidaţi sau cu persoane din exterior.

 

Calendar Bacalaureat 2016 sesiunea august – septembrie

 

  • 22 august - Limba şi literatura romană – proba E)a) – proba scrisă
  • 23 august - Limba şi literatura maternă – proba E)b) – probă scrisă
  • 24 august - Proba obligatorie a profilului – proba E)c) – probă scrisă
  • 26 august - Proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d) – probă scrisă
  • 29 august - Afişarea rezultatelor (până la ora 16.00) şi depunerea contestaţiilor (în intervalul orar 16.00 – 20.00)
  • 30 - 31 august - Rezolvarea contestaţiilor
  • 1 septembrie - Afişarea rezultatelor finale

 

Vezi şi SUBIECTELE care au picat la BAC 2016 sesiunea iunie-iulie: 

 


Mai multe articole despre:
null