MENIU

Străinii își construiesc singuri drumuri în România. Belgienii au făcut 4 km dintr-un foc

<p>Noi lucrări ar trebui să &icirc;nceapă</p>

O companie din Belgia a decis să nu mai stea la mâna autorităților pentru realizarea unui drum de acces și a finanțat din resurse proprii 4 km de șosea care leagă proiectul Cernica Park de autostrada Bucuresti-Constanta.

Dezvoltatorul belgian Liebrecht & wooD va investi circa 110 milioane euro intr-un proiect imobiliar in Cernica, judetul Ilfov, care va include un centru outlet Fashion House, un hypermarket, o galerie comerciala, magazine de bricolaj, mobila si articole sportive.

Compania a anuntat miercuri si inaugurarea unui drum cu o lungime de 4 kilometri catre autostrada Bucuresti-Constanta, care va permite accesul direct catre Cernica Park, scrie Incont.ro.

Asta în condițiile în care CNADNR se chinuie de mai mulți ani să facă un ciot de autostradă de 3 km. care să lege Bucureștiul de A3.

Proiectul Cernica Park, a carui constructie va incepe anul viitor, va include 88.000 de metri patrati de spatii comerciale, extensibil pana la 100.000 mp, si va avea peste 3.500 de locuri de parcare.

Liebrecht & wooD este activ pe pietele din Polonia, Romania si Rusia, unde a dezvoltat proiecte de birouri, retail si de depozitare cu o suprafata totala de aproape jumatate de milion de metri patrati.

Dezvoltatorul belgian a intrat in anul 2001 pe piata romaneasca, unde a investit pana in prezent aproximativ 200 milioane euro.