MENIU

StilPropriu.ro - Cele mai ieftine aparate de masaj, la oferta

StilPropriu.ro are o multime de oferte foarte avantajoase pentru diferite aparate de masaj.

StilPropriu.ro – Toate modelele de aparate de masaj din oferta pot fi gasite AICI.

StilPropriu.ro – Dispozitiv cu degete pentru masaj capilar

Daca esti stresat si ai nevoie de un masaj capilar, acest dispozitiv este ideal. Aparatul e dotat cu 12 degete cu capete rotunjite care sunt foarte utile pentru a elibera durerile de cap si a oferi un placut masaj capilar. Pretul acestui aparat il gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Dispozitiv eliminare gusa si masaj gat

Acest dispozitiv se numeste Sbelt Neck Slimmer si este destinat pentru a subtia gusa. El ajuta la contractarea muschilor de sustinere a fetei si gatului, intarind-ui. De asemenea ajuta si la reducerea efectului de atarnare a pielii. Mai multe detalii si imagini gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Aparat de masaj Gandac

Acest aparat de masaj va ajuta la eliminarea stresului, este disponibil in 4 culori, are un design haios dar face si un masaj pe cinste. Dispozitivul masoara doar 12x10x9cm, este mic si poate fi luat chiar si la munca, daca lucrati la birou si vreti sa va bucurati de el in pauze. Pretul lui il gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Aparat de masaj Luxy

Cu acest aparat de masaj obtineti o senzatie placuta de relaxare in orice parte a corpului sau a fetei, este fabricat din plastic si are bile rotative. Functionarea este manuala si foarte simpla, e usor manevrabil si are dimensiunile 9x5x15cm. Pretul sau il gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Aparat de masaj corporal

Ultimul aparat de masaj corporal pe care vi-l prezentam in cadrul acestui articol este modelul Relax-a-strap. Acest aparat va ofera un masaj relaxant cu vibratie. Dispune de 2 trepte de putere a vibratiei, are centura reglabila si functioneaza pe baterii. Mai multe detalii si pretul le gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
masaj stilpropriu