MENIU

StilPropriu.ro – 7 jocuri de adulti foarte distractive

StilPropriu.ro iti propune 7 jocuri pe care sa le joci impreuna cu cei mai buni prieteni in serile libere.

StilPropriu.ro – Lista cu toate jocurile disponibile in oferta poate fi consultata AICI.

StilPropriu.ro este un magazin online dezvoltat de realitatea.net care vine cu o multime de oferte de produse din toate categoriile. Pentru azi va propunem 7 jocuri foarte haioase pe care le puteti achizitiona de pe stilpropriu.ro si pe care le puteti juca ulterior cu prietenii.

StilPropriu.ro – Cutie 300 jetoane poker

Daca esti impatimit al pokerului si ai prieteni la fel ca tine, este obligatoriu sa ai o cutie speciala cu jetoane. Aceasta nu este foarte scumpa, arata senzational, e de buna calitate, ideala pentru a juca texas hold’em. Cutia are 300 de jetoane, 2 pachete de carti, 1 chip dealer si 5 zaruri. Oferta o gasesti AICI.

StilPropriu.ro – Set tenis de masa

Un set de tenis de masa de buna calitate beneficiaza de o oferta excelenta de la stilpropriu.ro. Setul include 2 palete, 3 mingi dar si husa speciala din tesatura de culoare gri. Mai multe detalii gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Joc de baut Las man Standing

Un alt joc foarte haios pentru serile in care esti liber si ai chef sa te imbeti impreuna cu prietenii este acest Last Man Standing. In traducere ar insemna ‘ultimul om care ramane in picioare’. Jocul este relativ simplu, include o tabla cu sageata, 4 pahare de shot si este disponibil in 3 culori in functie de stoc. Mai multe informatii gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Joc de baut bere Ping Pong

Un alt joc tot de baut este celebrul Ping Pong. Pentru acest joc avem o trusta completa care include 12 pahare de plastic, 2 mingi de ping pong cu care trebuie sa nimeriti in paharele pline de bere. Puteti vedea imagini cu setul jocului AICI.

StilPropriu.ro – Joc de masa portabil Ping pong table

Fabricat din plastic rezistent, acest set de joc de tenis de masa poate fi instalat cu usurinta oriunde. Setul include 3 mingi, 2 palete cu manere detasabile pentru a fi usor de transportat si depozitat, 2 suporturi pentru ancorarea mesei, infiletari reglabile si fileu extensibil. Pretul acestui joc poate fi consultat AICI.

StilPropriu.ro – Set pahare pentru Have you ever

Daca vreti ca noptile cu prietenii sa fie mai amuzante, nu ratati setul de pahare pentru aperitive have you ever...? Trebuie doar sa raspundeti cu da sau nu la intrebari pentru a sti daca sunteti obligati sa beti shot-uri. Mai multe detalii despre joc gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Joc cu zaruri Poker

Daca sunteti impatimiti ai zarurilor, va recomandam acest set care include 5 zaruri, notebook-uri pentru a inregstra rezultatele si pahar. Pretul e unul foarte avantajos si poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
stilpropriu