MENIU

StilPropriu.ro – 5 parfumuri de lux, pentru barbati. Ce preturi au

StilPropriu.ro vine cu o gama larga de produse si de parfumuri de cea mai buna calitate.

StilPropriu.ro – Toate parfumurile masculine din oferta pot fi consultate AICI.

StilPropriu.ro este un magazin online de cea mai buna calitate, un proiect marca realitatea.net, care vine cu oferte diverse. Pentru astazi am ales sa va prezentam 5 dintre cele mai bune parfumuri de lux pe care le gasiti pe la noi si preturile acestora, foarte avantajoase si la reducere.

StilPropriu.ro – Dior Homme vaporizador

Parfumul Homme de la Dior este cu siguranta cunoscut publicului larg, noi avem acum o oferta cu discount de 45% pentru Dior Homme Cologne de 200ml. Pretul sau poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Dior Eau Sauvage

Tot 200 de ml are si acest parfum Dior. Parfumul este unul de lux, exclusivist, Eau Sauvage este un parfum cu vechime pe piata si care a avut mare succes la public. Oferta cu mai multe detalii poate fi consultata AICI.

StilPropriu.ro – Terre D’Hermes

Se spune ca esentele tari se tin in sticlute mici, este si cazul lui Terre D’hermes, un parfum de doar 200ml care insa va va tine foarte mult pentru ca are un miros puternic, unic, care inspira o personalitate puternica masculina. Oferta pentru acest parfum o gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Acqua Di Parma Essenza

Doar 180ml de masculinitate pura, un produs 100% original si foarte apreciat in lumea intreaga. Pretul parfumului include un discount special care poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Dior Eau Sauvage

Incheiem tot cu un Dior, extrem de apreciat in lumea intreaga. Eau de Toilette de la Dior, Eau Sauvage este unul dintre cele mai accesibile parfumuri de lux din oferta StilPropriu.ro. Pretul sau poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
lux parfumuri stilpropriu