MENIU

StilPropriu.ro - 5 oferte de lux la reducere - Parfumuri si ceasuri de exceptie

StilPropriu.ro are o multime de produse de lux, de cea mai buna calitate, care au deseori reduceri consistente.

StilPropriu.ro este un magazin online foarte nou, un proiect marca Realitatea.net, care vine cu o serie de reduceri si oferte excelente pentru multe produse. Pentru astazi va prezentam cele mai bune oferte pentru cateva produse de lux.

StilPropriu.ro – Ray-Ban 1152N5 50mm

Aceasta pereche de ochelari originail de la Ray-Ban ofera proctie 100% uv, lentilele sunt polarizate rama e de culoare neagra. Oferta include si o reducere consistenta de la StilPropriu.ro si poate fi gasita AICI.

Ceasuri de lux – Ceas barbati Bultaco

Primul model de ceas pe care vi-l recomandam si care are reducere de 40% este modelul de la Bultaco. Ceasul are garantie de la fabricant, este de barbati si are diametru de 48mm, este un ceas masiv, barbatesc, de otel. Impermeabilitatea sa este de 20 de atmosfere. Pretul il gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Dior Homme vaporizador

Parfumul Homme de la Dior este cu siguranta cunoscut publicului larg, noi avem acum o oferta cu discount de 45% pentru Dior Homme Cologne de 200ml. Pretul sau poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Portofel carduri Dama Michael Kors

Prima oferta pe care v-o prezentam este pentru un portofel foarte interesant de dama. Daca sunteti pasionat de accesorii, acest portofel de carduri este un model foarte interesant, de culoarea bleumarin, fabricat din piele de cea mai buna calitate. Pretul sau poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Portmoneu Dama Michael Kors

Tot de la Michael Kors va prezentam un model de portmoneu, ceva mai mare ca dimensiuni fata de portofelul prezentat anterior, are 14 x 20,5  x 4 cm, este un model tot pentru femei. Portmoneul este din piele de culoare albastru deschis si oferta pentru el poate fi gasita AICI.

Mai multe articole despre:
stilpropriu