MENIU

Stejarii joacă din nou cu Uruguay la Montevideo. România a învins cu 30-22 în primul meci. UMPMV salută victoria rugbiștilor români

Foto: Gabriel Oprea, alaturi de ambasadorul României la Montevideo, Ana Voicu

Federația Română de Rugby a anunțat cinci schimbări în primul XV față de partida anterioară cu ”Los Teros” și doi debutanți.După 30-22 cu Uruguay în urmă cu o săptămână pe ”Charrua” din Montevideo, naționala de rugby a României întâlnește din nou duminică seara selecționata ”Los Teros”, pe același stadion.


Federația Română de Rugby a anunțat cinci schimbări în primul XV față de partida anterioară cu ”Los Teros” și doi debutanți.
”În Primul XV au apărut câteva modificări față de formula folosită în victoria de săptămâna trecută, astfel prima linie a fost schimbată în totalitate, urmând să înceapă ca titulari Tică, Căpățână și Gajion, în timp ce pe treisferturi vor începe Tomane și Lama.
La fel ca săptămâna trecută, în fața debutului pentru Stejari se vor alți doi tineri jucători: Mihai Mureșan și Gabriel Pop. Căpitanul Stejarilor va fi pentru a doua oară Marius Simionescu.
Alături de aceștia, pe banca de rezerve se vor afla trei noi jucători față de săptămâna trecută: Hartig, Leon și Ser”, a precizat federația de profil pe site-ul oficial.

Hai, România!

Mai multe articole despre:
romania rugby stejarii gabriel oprea