MENIU

Spală-te pe față cu bicarbonat de sodiu. Scapi de aceste patru probleme care îți dau bătăi de cap

Bicarbonatul de sodiu are efecte neașteptate asupra tenului. Poti economisi bani frumosi, daca inlocuiesti demachiantul din comert cu unul facut acasa cu bicarbonat. 

Tratamente cu bicarbonat de sodiu pentru ten:

1. Bicarbonatul de sodiu este benefic si pentru ingrijirea pielii dar și pentru înlăturarea punctelor negre. Amesteca, intr-un bol, doua linguri de bicarbonat de sodiu cu o lingura de apa calda, pana cand obtii o pasta fina. Umezeste-ti fata cu apa calda, apoi aplica compozitia pe ten, folosind miscari circulare. Clateste-te bine cu apa calda si sterge-te cu un prosop curat. Tratamentul cu bicarbonat de sodiu pentru ten curata fata in profunzime, lasand pielea luminoasa si catifelata.

2. Indeparteaza celulele moarte cu un gomaj din bicarbonat de sodiu. Amesteca doua linguri de bicarbonat cu o lingura de apa calda si doua linguri de faina de ovaz. Umezeste-ti fata cu apa calda si aplica pasta obtinuta cu miscari circulare. Lasa masca sa actioneze pentru cinci minute, dupa care spala-te cu apa calda.

3.Pentru luminozitate, prepara-ti o masca pe care o poti aplica o data pe saptamana. Amesteca, in blender, o lingura de bicarbonat de sodiu, jumatate de lingurita de otet de mere, jumatate de castravete, un albus de ou, o lingurita de faina de ovaz si o lingurita de miere. Lasa masca sa actioneze 10 minute si bucura-te de senzatia de prospetime pe care ti-o ofera.