MENIU

Soţul ei a dispărut cu 10 ani în urmă. Cum a reacţionat când a dat peste el într-o parcare

După mai bine de 10 ani de când soţul său a dispărut, lăsând-o singură cu cei doi copii mici, o femeie a avut parte de şocul vieţii când a dat nas în nas cu bărbatul, într-o parcare. 

Sandie Gillette şi-a văzut ultima dată soţul, pe Russell Jenkin, în septembrie 2006, când după o ceartă între cei doi bărbatul a părăsit casa şi nu s-a mai întors niciodată. Cei doi fii ai cuplului aveau 4 şi 2 ani la acea dată.

Femeia l-a dat dispărut pe soţul său şi în ciuda apelurilor din presă şi a căutărilor poliţiei din Australia, bărbatul nu a fost niciodată găsit. 

Asta până când femeia nu a mers la cumpărături într-o localitate îndepărtată de cea natală şi acolo, într-o parcare, a dat nas în nas cu soţul său. Sandie era acolo cu unul dintre fiii săi şi cu fiica sa şi, spune ea, a trăit o experienţă bizară: "Am trecut unul pe lângă celălalt, deşi era evident că ne-am recunoscut". Ea a dezvăluit presei din Australia că nu i-a vorbit soţului său şi nici el nu a încercat să îi vorbească, femeia mărturisind că a făcut publică povestea de dragul celor doi fii, care nu şi-au văzut tatăl de atât de mult timp.