MENIU

Simona Halep, sărbătorită pe Arena Națională, Gabriela Firea, huiduită copios de mulţime (VIDEO)

<p><span>Foto: Cristian Otopeanu</span></p>
<p><span>Foto: Cristian Otopeanu</span></p>
<p><span>Foto: Cristian Otopeanu</span></p>
<p><span>Foto: Cristian Otopeanu</span></p>

Momente unice și înălțătoare pe Arena Națională. Simona Halep a fost sărbătorită de aproximativ 20.000 de oameni, după triumful de la Roland Garros, primul turneu de Grand Slam din cariera Simonei. La ceremonie a participat, pentru scurt timp, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care s-a retras de pe scenă, după ce a fost huiduită copios de mulțime.  

 

Vezi şi: Simona Halep s-a întors triumfătoare de la Roland Garros. Filmul zilei de 11 iunie, în imagini unice realizate de realitatea.net

Simona Halep a fost primită triumfal, iar imnul național a fost cântat de Monica Anghel și Marcel Pavel Huiduielile au început să se audă de îndată ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, și-a început discursul și au continut până când Gabriela Firea s-a retras de pe scenă. 

Ilie Năstase a rostit și el câteva cuvinte și a fost aplaudat.

Ilie Năstase: Sunt foarte mândru de Simona Halep. O felicit că a avut răbdare 

Momentul culminant al serii a fost cel în care Monica Anghel i-a dedicat Simonei hitul Tinei Turner "(Simply) The Best".

Ceremonia de pe Arena Națională a fost în centrul unei polemici, pentru că, inițial, Primăria Generală a anunțat că ar urma să aibă loc pe treptele complexului sportiv. Pe de altă parte, îm presă au apărut informații că Simona Halep că ar fi dorit ca prezentarea trofeului să aibă loc într-o zonă centrală a Capitalei.   

Mai multe articole despre:
Simona Halep