MENIU

Senzațional! România, calificată în semifinalele Campionatului Mondial din Iran. Video

Putem spune din nou “Mândrii că suntem români”. Artiștii noștrii s-au calificat în semifinale la Campionatul Mondial “Artists Footsall World Cup IRAN 2015”. În urmă cu câteva momente s-a încheiat partida între România- Azerbaidjan, iar scorul a fost favorabil României. Vă prezentăm în exclusivitate, direct din Iran, imagini video din timpul meciului.

Un meci care se prevedea a fi mai ușor decât celelalte, s-a dovedit unul plin de emoții și greutăți. După prima repriză când românii au înscris două goluri, la pauză au fost făcute mai multe schimbări, care nu s-au dovedit a fi tocmai benefice. Echipa noastră a fost egalată în scurt timp de artiștii din Azerbaidjan, iar antrenorul a fost nevoit să înlocuiască din nou câțiva jucători. Din fericire, în ultimele ale meciului, românia a mai înscris două goluri. VIDEO

Primul 7 din meciul de azi, aliniat de antrenorul naționalei a fost Adrian Robu(actor) în poartă, Paul Gheorhe (Trouble Crew)căpitanul echipei, Brânzei Mircea, Daniel Chiriță, Lixandru Florin (Trouble Crew), Dj. Florin Moise și Cristian Dumitrache (actor).

Primul gol a fost înscris de Cristian Dumitrache, după mai bine de 10 minute de joc, iar la scurt timp, Lixandru Florin a reușit să marcheze în pași de dans, al doilea gol. După ce au fost egalați în a doua repriză, artiști români nu s-au lăsat și au reușit să mai marcheze două goluri prin Costel Ilie.

Pe lângă acesta, la pauză au mai intrat în teren și Ionut Andrei, Andi Grasu, Grama Marian și Dan Cruceru în poartă. Având în vedere că este un campionat de futsal, numărul de schimbări este nelimitat, astfel antrenorul Daniel Chiriță a reușit să de-a posibilitatea tuturor artiștilor din lot să joace. Scor final: 4-2 pentru România.

Evident, suntem foarte bucuroși că am câștigat. A fost un meci greu și a trebuit să muncim mult. Urmează semifinala cu Turcia, joi, și cred că vom ieși tot învingători, iar dacă Dumnezeu ne ajută ajungem în finală”, ne-a spus Daniel Chiriță, antrenorul echipei, la sfârșitul meciului.

Mai multe articole despre:
Nationala Artistiilor Fotbalisti