MENIU

Romanii au ajuns sa cumpere bilete sfintite

Din ce in ce mai multi romani isi pun speranta in Loto 6/49. Loteria a devenit pentru multi sansa imbogatirii peste noapte, iar unii au dus acest lucru la extrem. Cativa au ajuns sa mearga cu biletele la maoste, ca mai apoi sa le vanda credulilor.

Visul imbogatirii peste noapte i-a facut pe unii romani sa isi piarda capul, ei apeland la diverse tertipuri ca sa castie marele premiu pus la bataie de Loteria Romana. Unii au gasit chiar o rugaciune speciala ca sa isi sporeasca sansele, altii cumpara bilete necompletate care au fost duse la raclele cu moaste ale unor sfinti, scrie Cancan.ro.

Milioanele de euro puse la bataie de Loteria Romana au luat mintile unor romani. Acestia au ajuns sa apeleze la diferite tertipuri “divine” ca sa puna mana pe potul cel mare.
“Daca o vizita la racla Sfantului Dimitrie cel Nou , din Bucuresti iti poate aduce sanatate, de ce nu te-ar putea imbogati? Cum nimeni nu garanteaza norocul in iubire dupa un pelerinaj acolo, nici eu nu garantez castigul. Cele doua bilete sunt necompletate, insa acum inspiratia este ajutata de divinitate”, a scris un vanzator de pe un site de licitatii online.
Mai multe articole despre:
loto bilete sfinţite