MENIU

Rochii superbe, de culoare rosie – 4 modele cu preturi foarte avantajoase

Rochii rosii sunt disponibile la preturi foarte avantajoase la magazinul online shop.andreearaicu.ro.

Rochii  - Toate modelele de rochii la reducere pot fi vazute AICI.

Am selectat 4 modele de rochii de culoare rosie, foarte sexy dar si foarte avantajoase ca pret, pe care vi le recomandam de la magazinul online shop.andreearaicu.ro.

Rochii – Rochie lunga in A

Rochia lunga in A este un model elegant inspirit din stilul anilor 30. Materialul satinat aluneca usor si iti flateaza formele corpului. Faldul format cu ajutorul elasticului din talie te ajuta sa ascunzi anumite imperfectiuni iar decolteul in V iti va conferi un efect de alungire. Oferta complete poate fi gasita AICI.

Rochii – Rochie pe un umar

Fii indrazneata si seducatoare cu aceasta rochie pe un umar, care iti va pune silueta in valoare. Oferta complete pentru aceasta rochie o gasesti AICI.

Rochii – Rochie cocktail

Stilul anilor 90 este din nou de actualitate. Rochia cu umeri evidentiati si maneca lunga reprezinta o piesa clasica a acestei decade. In aceasta interpretare moderna, asimetrica, devine rochia de cocktail ideala pentru femeile care vor sa aiba un look puternic si elegant. Pretul poate fi gasitAICI.

Rochii – Rochie conica din piele

Rochia conica din piele este rochia pe care trebuie sa o aleaga o femeie care isi doreste o imagine puternica, dar plina de senzualitate. Chiar daca e o rochie mulata si e considerate o piesa de seara, accesorizata intelligent poate fi purtata si in tinute elegante de zi. Oferta poate fi gasita AICI.

Mai multe articole despre:
rochii Andreea Raicu