MENIU

REPLICA soţiei lui CĂTĂLIN CRIŞAN, după DECLARAŢIA REVOLTĂTOARE a artistului

Mărturisire ȘOC făcută de prima soție a lui CĂTĂLIN CRIȘAN

De cand a anuntat ca pune punct si mariajului cu Alina Cupsa, cea de-a doua sotie a sa, cantaretul Catalin Crisan a revenit in atentia publicului.

Recent, artistul a facut o declaratie halucinanta, marturisind in cadrul unui interviu, ca marele regret al vietii sale este faptul ca a cunoscut-o si intalnit-o pe Lucia Bubulac. Mai exact, pe fosta sa sotie care i-a daruit doi copii, Daria si Raris. Catalin Crisan si Lucia Bubulac, pe vremea cand erau fericiti: “Daca ma intrebi ce regret cel mai mult in viata asta, regret ca am intalnit-o pe Lucia Bubulac”, a spus Crisan.

Fara sa fie surprinsa prea mult, Lucia Bubulac ii da replica fostului sot. “Am auzit ceea ce a declarat. M-au sunat prietenii sa-mi spuna. Ce sa zic...fiecare cu regretele sale. Nu ma deranjeaza ceea ce declara. Sa faca si sa spuna ce-o vrea. Sentimentele mele pentru trecut raman neatinse si sunt multumita de tot ceea ce am trait pana acum si foarte mandra de copiii mei, rodul casniciei noastre. Asa gandeste el si asa a considerat sa declare. Probabil, este foarte nefericit in acest moment si arunca spre altii cu vorbe si cuvinte grele. Nu ma afecteaza”, a declarat pentru WOWbiz.ro, Lucia Bubulac.