MENIU

Reduceri televizoare. Prețuri mai mici pe Evomag

Evomag are câteva oferte foarte atractive la televizoare. În acest articol vă prezentăm câteva modele interesante pe care să le căutați în oferta Evomag.

Întreaga ofertă de la Evomag.ro o găsiți LA ACEST LINK

Reducere 35%. Televizor LED Horizon 81 cm (32") 32HL737H. Datorita tehnologiei LED de pe acest televizor navigam din cele mai adanci tonuri de negru pana la cele mai stralucitoare detalii de lumina. Mai mult, ai parte de o durata de viata mai mare a ecranului apeland la un consum redus de energie si te bucuri de mai multa culoare beneficiind de contrast si luminozitate superioara.Uita de DVD-uri sau orice alte dispozitive de redare audio/video si profita acum de portul USB 2.0 din dotarea televizorului SMART TV de la HORIZON. Poti inregistra emisiunile/filmele preferate folosindu-te de functia PVR integrata pe televizorul tau. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri televizoare găsiți LA ACEST LINK

Reducere 34%. Televizor LED Hitachi 101 cm (40") 40HBT42, Full HD, Smart TV, CI+. Televizorul HITACHI 40HBT42 se remarca inca de la prima privire prin designul atent creat. Rama subtire, ecran mentinut de doua picioruse, fac din acest televizor unul perfect pentru incaperile moderne. Acesta dispune de porturi HDMI si USB pentru conectare facila a dispozitivelor mobile, precum smartphone sau tableta, dar dispune si de conexiune la internet prin port LAN. Optiunea Smart este evidentiata de aplicatia Netflix. Întreaga listă de reduceri televizoare o găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 26%. Televizor LED Samsung 80 cm (32") UE32J4100AW, HD, HyperReal Engine, Wide Color Enhancer, PQI 100, CI+. Utilizând un algoritm avansat de îmbunătățire a calității imaginilor, funcționalitatea Wide Colour Enhancer de la Samsung îmbunătățește drastic calitatea oricărei imagini și descoperă detalii ascunse. Acum puteți vedea culorile așa cum trebuie să fie văzute, cu Wide Colour Enhancer. Datorita posibilității de conectare prin HDMI (High Definition Multimedia Interface), televizorul Samsung va transforma sufrageria dvs. într-un centru de divertisment multimedia. Conectarea HDMI oferă transmisie de mare viteză a datelor la o calitate ridicată, permițând conectarea mai multor dispozitive direct la televizor. Întreaga listă de reduceri televizoare o găsiți LA ACEST LINK. 


Reduceri televizoare. Ofertă pe Evomag.ro și la modele cu ecran curbat

Reducere 46%. Televizor LED Samsung 165 cm (65") 65H6400, Full HD, 3D, Smart TV, Clear Motion Rate 400, Wireless, WiFi Direct, Telecomanda Smart, 2 perechi de ochelari 3D, CI+. Datorită tehnologiei avansate Clear Motion Rate (CMR) de la Samsung, până şi scenele cu mişcare rapidă sunt transmise cu claritate. O rată CMR mai ridicată înseamnă o imagine mai exactă, cu mai puţine neclarităţi cauzate de mişcare, pentru ca dvs. să vă puteţi bucura cât mai mult de filme de acţiune, emisiuni de sport şi alte genuri de divertisment. Această tehnologie este posibilă datorită ratei de reîmprospătare îmbunătăţite a panoului, vitezei procesorului de imagine şi tehnologiei de iluminare de fundal. Ceea ce însemnă o vizionare cu mult superioară. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri televizoare Evomag.ro o găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 23%. Televizor LED LG 109 cm (43") 43LH560, Full HD, Smart TV, webOS 2.0, WiFi, CI+. Cea mai noua si avansata tehnologie LG, Triple XD Engine, ofera cel mai inalt grad de excelenta in privinta culorii, contrastului si claritatii, pentru cea mai buna calitate a imaginii si performanta. Functia Clear Voice recunoaste automat si mareste volumul vocilor din filme si emisiuni pentru a le distinge mai bine de sunetul de fundal. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri televizoare găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 32%. Televizor LED Samsung 101 cm (40") 40J6300, Full HD, Smart TV, Curbat, Tizen UI, Micro Dimming Pro, PQI 800, Wireless, Wi-Fi Direct, CI+. Televizoarele curbate Samsung nu doar oferă cea mai optimizată experiență de vizualizare de pe piață, ci și un design elegant. Modelul J6300 are o bandă metalică în partea de jos, care conferă un aspect premium curbei și eleganță ecranului. În plus, acesta evidențiază rama orientată spre interior, atrăgând privirile în mod natural spre acțiune, pentru o experiență și mai captivantă. Un aspect elegant și o experiență completă de vizionare. Imaginile prind viață cu Auto Depth Enhancer de la Samsung. Televizorul aplică diferite niveluri de îmbunătățire a contrastului pentru diversele zone și obiecte de pe ecran, creând o imagine mai profundă. Descoperiti noua realitate a programelor de divertisment. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri televizoare găsiți LA ACEST LINK.

 



Mai multe articole despre:
reduceri evomag