MENIU

Reduceri la eMAG. Cele mai bune oferte la telefoane și electrocasnice

În această perioadă aveți oferte avantajoase pentru cumpărăturile online de la eMAG pentru mai multe smartphone-uri dar și pentru electrocasnice. Am selectat pentru voi cele mai avantajoase oferte.

Cei de la eMAG au reduceri de prețuri pentru telefoanele de la Samsunst, Apple, LG, Nokia, Blackberry, HTC și Motorola, în această perioadă. Găsiți reduceri de până la 25% din prețul inițial.

Întreaga ofertă de telefoane mobile la reducere o găsiți AICI.

Mai jos aveți selectate câteva dintre cele mai avantajoase telefoane care sunt la reducere.

iPhone 6

Nu este pur și simplu mai mare și cel mai bun telefon, este mai mare, dar mai subțire și mai ușor, dar și eficient în privința energiei consumate. Suprafața metalică netedă se potrivește cu noul ecran Retina Display HD. Procesorul este Dual Core Cyclone și are o memorie internă de 64GB.

Întreaga ofertă o găsiți aici.

Samsung Galaxy S5

Dacă nu sunteți fani iPhone și vreți să vă luați un alt telefon de vârf, cu siguranță prima obțiune este Samsung Galaxy S5. Noul Samsung este rezistent la apă și la praf, are un procesor Quad Core cu frecvență de 2.5 GHz și o cameră principală cu rezoluție de 16 MP. Este foarte ușor, doar 145 g, și are o memorie internă de 16 GB.

Nokia 830 Lumia

Pentru cei obișnuiți mai mult cu sistemul de operare de pe calculator, pot profita de oferta de la eMAG la telefonul mobil Nokia 830 Lumia, care folosește sistemul Windows Phone 8.1 cu Lumia Denim. În plus, are un procesor Snapdragon 400 Quad și o memorie internă de 16 GB. Camera principală are 10MP, numai bună pentru o fotografii de calitate.

Blackberry Q10

Dacă ai multe mailuri de muncă de trimis de pe telefon, în timp cât mai scurt, pentru viteza în scriere este potrivită o tastatură fizică QWERTY, așa cum are BlackBerry, cel mai renumit telefon cu o astfel de tastatură. Oferă o utilizare de înaltă performanță cu ecranul OLED de 3.1 inch.

O întreagă gamă de electrocaznice au reduceri de până la 25% în această perioadă la eMag. De la frigidere sau combine frigorifice, la cuptoare, plite și mașini de spălat. Dacă te gândești să faci o astfel de achiziție, trebuie să consulți prețurile acestor oferte AICI.

Frigider Beko

Unul dintre frigiderele cu cea mai avantajoasă reducere este cel de la BEKO. Are un sistem care asigură o răcire cu 20% mai rapidă, dublarea timpului de conservare a alimentelor și menținerea condițiilor ideale pentru umiditate. Este dotat și cu sistemul de răcire No Frost care împiedică formarea gheții în interiorul aparatului frigorific.

Mașină de spălat BEKO

Această mașină are, pe lângă reducerea semnificativă, o funcție ce își oferă posibilitatea programării cu întârziere a mașinii de spălat între 0-19 ore. Are și funcția PET care îndepărtează cu grijă părul de animale pe parcursul ciclului de spălare.

Mai multe articole despre:
emag reduceri emag