MENIU

Reduceri eMAG televizoare. Oferte-șoc la modele Sony, Samsung, LG sau Panasonic

În această perioadă, cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, anunță oferte atractive la mai multe electronice și electrocasnice. Iată care sunt cele mai interesante reduceri eMAG televizoare. 

eMAG – Televizor OLED Smart LG

Brandul LG este renumit pentru calitatea televizoarelor pe care le produce dar si preturile destul de avantajoase in foarte multe cazuri. Acum este cazul unui televizor cu cea mai mare reducere de pret de la eMAG, de 47%. Televizorul are un display OLED cu diagonala de 164cm si rezolutie 4K ULTRA HD. Evident, televizorul poate fi conectat la internet si are toate functiile smart disponibile. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – LED Smart Samsung

47% discount are si televizorul de la Smart care este mult mai accesibil ca pret fata de modelul prezentat anterior. Televizorul LED Smart Samsung are o diagonala de 108cm si costa mult sub 2.000 de lei. Rezolutia la care reda imaginile acest televizor este cea mai buna de pe piata: 4K ULTRA HD. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Televizor curbat Smart Sony Bravia

Sony Bravia este o gama larga de televizoare de foarte buna calitate care au avut mare succes la public. Noi va prezentam si va recomandam acest model care la Revolutia Preturilor de la eMAG are o reducere de 43%. Diagonala acestui televizor este uriasa de 139cm, rezolutie 4K ULTRA HD si un display LED. Televizorul foloseste sistemul de operare Android. Toate detaliile si pretul sunt de gasit LA URMATORUL LINK.

eMAG – Televizor VEDETA Philips

L-am numit pe acest televizor de la Philips o adevarata VEDETA a ofertelor de la eMAG pentru ca are un ecran ce impresioneaza: 189cm diagonala a ecranului, toate functiile smart disponibile, utilizeaza sistemul de operare Android si reda imagini impecabile la 4K ULTRA HD. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Televizor curbat LG

Ultima oferta pe care v-o recomandam are un ecran deosebit, display curbat care reda imagini la rezolutia cea mai buna de pe piata 4K UTLRA HD, display care este usor curbat pentru a da o experienta de vizionare uimitoare. Televizorul OLED are diagonala de 164cm si pretul sau cu 37% reducere poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
televizoare emag