MENIU

Reacţia uluitoare a ministrului Sănătăţii, apostrofat de un bărbat, într-un spital din Iaşi

Reacţia uluitoare a ministrului Sănătăţii, apostrofat de un bărbat, într-un spital din Iaşi

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a fost apostrofat, marţi, la Spitalul de Copii "Sfânta Maria”, din Iaşi, de un bărbat nemulţumit că pacienţii aşteaptă şi câte şase ore la uşa cabinetelor medicale, iar lipsa scaunelor îi determină pe părinţi să-şi ţină copiii pe jos, pe holurile spitalului.

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a vizitat, marţi, Spitalul de Copii "Sfânta Maria", din Iaşi, fiind apostrofat pe holurile unităţii medicale de către un bărbat care aştepta cu copilul său să intre la medic.

Bărbatul era nemulţumit că aştepta de câteva ore să intre la consultaţie la un medic şi că, din cauză că nu există scaune sau bănci pe holuri, părinţii îşi aşază copiii pe jos.

"Păi ce facem, domnu' ministru, astea-s condiţii? Noi stăm aici de la 6 dimineaţă. Ăsta nu-i director, dacă îi lasă pe copii să stea pe jos”, i-a spus bărbatul lui Nicolae Bănicioiu, scrie MEDIAFAX.

Ministrul nu i-a răspuns bărbatului, apoi a vizitat o secţie a spitalului, după care a intrat în biroul directorului unităţii medicale.