MENIU

Răsturnare de situație - Florin Cîțu le dă banii promiși primarilor abia peste doi ani: "Să nu ne grăbim..."

Bani prin PNDL

Florin Cîțu a aprobat urgent programul Anghel Saligny, programul prin care poate da bani primarilor. Cu toate astea, a declarat chiar el că acești bani vor putea fi accesați abia peste doi ani.

Banii pe care Florin Cîțu i-a promis primarilor, vin în doi ani. Anunțul a fost făcut chiar de premierul României. Asta în condițiile în care Cîțu s-a grăbit să adopte controversatul proiect, care a dus și la destrămarea Coaliției și la execuțiile de la Ministerul Justiției. Proiectul a fost adoptat în lipsa miniștrilor USR-PLUS. Mai mult, Dan Barna și-a strâns lucrurile din biroul de la Palatul Victoria, chiar înainte să înceapă ședința. 

Florin Cîțu s-a grăbit să adopte proiectul „Anghel Saligny” înainte de congresul PNL. Cu toate acestea, banii nu ajung la primari prea curând. 

"Nu ne grăbim. Anul acesta nu cred că o să fie niciun ban, nici măcar anul viitor, sunt proiecte care oricum se fac complicat tocmai pentru că ne uităm la modul în care sunt implementați acești bani", a spus Cîțu.

Proiectul a fost adoptat în lipsa miniștrilor USR. Înainte să înceapă ședința de Guvern, Dan Barna și-a strâns lucrurile pe care le avea la Palatul Victoria. Vicepremierul a fost surprins când așeza mai multe bagaje în portbagajul mașinii. Una dintre consilierele sale îi ținea inclusiv mingea pe care acesta o avea în birou.

„Florin Cîțu și Lucian Bode au călcat în picioare justiția și și-au făcut cale liberă să fure”, transmite USR-PLUS pe Facebook. 

 După remanierea lui Stelian Ion au urmat și alte execuții la Ministerul Justiției. Șefa Direcției de avizare care s-a opus proiectului de investiții a fost schimbată din funcție. 

 

Mai multe articole despre:
florin citu pndl anghel saligny motiune de cenzura