MENIU

Rares Bogdan, imagini șocante pe Facebook. Adevărul despre 10 august

Rares Bogdan

Rareș Bogdan a postat pe Facebook o serie de imagini dramatice în urma violențelor din 10 august de la mitingul diasporei. 

Rareș Bogdan le-a arătat românilor din diaspora cu ce i-a primit statul la întoarcerea acasă, la mitingul de pe 10 august din Piața Victoriei.

Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, de la Realitatea TV, a postat mai multe fotografii, care surprind un moment din timpul mitingului, cu un protestatar care ține o pancartă cu mesajul ”Veniți acasă”, apoi arată o parte dintre rămășițele muniției folosite de jandarmi împotriva manifestanților.

”Cu asta au fost primiti acasa fratii din Diaspora”, este measajul scris de Rareș Bogdan alături de fotografiile șocante.

Sute de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza arsurilor provocate de gazele lacrimogene, a loviturilor aplicate de jandarmi sau a rănilor provocate de muniția folosită de forțele de ordine. 

Parchetul General a confirmat ieri faptul că Secţia Militară a instituţiei preia ancheta privind violenţele din 10 august din Piaţa Victoriei, pentru a uni toate denunţurile într-un singur dosar, fiind avute în vedere şi plângerile depuse împotriva ministrului de Interne şi a prefectului Capitalei. 

În acest dosar au fost înregistrate până în prezent un număr de 126 de plângeri penale şi au fost audiate 74 de persoane, a precizat Parchetul, marți.