MENIU

Polițistul umilit de Cristian Boureanu rupe tăcerea: „Cu siguranță este un tip agresiv. Cred că în viitorul apropiat va mai face din nou același lucru”

Polițistul umilit de Cristian Boureanu rupe tăcerea! Agentul care nu s-a temut să îl înfrunte pe fostul politician a povestit jurnalistilor prin ce a trecut după incident. Conflictul a avut loc în urmă cu câțiva ani, atunci când tânărul polițist i-a cerut lui Boureanu să se legitimeze, însă a refuzat și a devenit agresiv. 

Și-a făcut meseria cu seriozitate, dar un gest banal l-a costat cariera. A îndrăznit să nu se lase umilit de o persoană publică și a mers până în pânzele albe pentru a-și face dreptate. Polițistul Ovidiu Andrei care a fost lovit, înjurat și a cărui uniformă a fost ruptă de Cristian Boureanu spune că este mai relaxat după încheierea procesului, dar că despăgubirile sunt mult prea mici.

„Atât a considerat doamna judecător, această sumă s-a menținut și în apel. Am făcut o contestație în care am ridicat fix această problemă. Faptul că o persoană care stă bine din punct de vedere financiar, își permite să aibă ieșiri de genul acesta la adresa polițiștilor,” a declarat polițistul Ovidiu Andrei într-un interviu pentru Gandul.

Întrebat dacă consideră că „deputatul playboy” este un individ agresiv, polițistul a răspuns tranșant:

„După atâția ani devii și puțin psiholog. Da, cu siguranță este un tip agresiv. Cred că în viitorul apropiat va mai face din nou același lucru. Mai ales că el a fost, atunci, violent și cu prietena lui. Asta am spus și în fața instanței, faptul că el nu se putea controla. Ce să ne mai mirăm că a fost și cu noi?”

Polițistul a mai declarat că nimeni din sistemul din care face parte nu i-a fost alături pe perioada proceselor.

„Am constat, cu uimire, că nimeni din partea Ministerului de Interne nu a participat activ, nicio prezență la instanță, nicio consiliere. Am avut numai un ofițer de la Poliția Capitalei”, a mai spus Ovidiu Andrei.

Polițistul recunoaște că îi este dor de munca de teren, iar în cazul în care ar reveni ar acționa la fel cum a făcut și până acum.

Mai multe articole despre: