MENIU

POLIŢIST găsit ÎMPUŞCAT ÎN GÂT în faţa unui post de poliţie

POLIŢIST găsit ÎMPUŞCAT ÎN GÂT în faţa unui post de poliţie

Un poliţist în vârstă de 23 de ani a fost găsit împuşcat în gât, joi seară, în faţa unui post de poliţie din judeţul Vaslui, fiind transportat cu o ambulanţă SMURD la un spital din Iaşi, iar anchetatorii urmează să stabilească dacă a fost vorba de o tentativă de sinucidere sau de un accident.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vaslui, agentul, adjunct al şefului de post din comuna Oşeşti, a fost găsit împuşcat în gât în faţa sediului poliţiei din localitatea Deleşti.

Poliţistul a fost găsit de către şeful postului din Deleşti, care a sunat la 112 şi a solicitat intervenţia unei ambulanţe.

După acordarea primului ajutor, agentul a fost preluat de ambulanţa SMURD ajunsă la faţa locului şi transportat la un spital din municipiul Iaşi.

"Deocamdată, nu se cunosc condiţiile în care s-a petrecut incidentul astfel încât nu putem spune dacă a fost o tentativă de sinucidere sau un accident. O echipă operativă condusă de şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui s-a deplasat la faţa locului pentru desfăşurarea de cercetări", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţistul găsit împuşcat participase, în cursul zilei de joi, la o acţiune în localitatea Deleşti.