MENIU

PMP își stabilește candidatul la alegerile prezidențiale duminică! Theodor Paleologu, favorit

<p>Theodor Paleologu</p>

În cursa internă pentru prezidențiabilul PMP au fost Theodor Paleologu, Mihail Neamțu, George Mioc, Eugen Tomac și Robert Turcescu. Se pare că favorit ar fi Theodor Paleologu, care ar putea fi validat, duminică, în cadrul Consiliului Național al Partidului Mișcarea Populară.

PMP intră în rândul partidelor care au candidat pentru alegerile prezidențiale.

Formațiunea lui Traian Băsescu va stabili, duminică, persoana pe care o consideră potrivită pentru a candida la scrutinul din noiembrie, iar lansarea acestuia se va face în cadrul Consiliului Național al Partidului Mișcarea Populară.

Printre favoriți se află Theodor Paleologu, fost ministru al Culturii, care ar avea și susținerea lui Traian Băsescu.

Nici Mihai Neamțu nu este departe de acesta în simpatia partidului, dar PMP așteaptă până duminică desemnarea oficială a candidatului.

PMP și-a stabilit candidatul printr-un sondaj de opinie în care au fost testate persoane din interiorul partidului, dar şi figuri politice apropiate de această formațiune, printre care Theodor Paleologu, Mihail Neamțu, George Mioc, Eugen Tomac și Robert Turcescu.

Întâlnirea celor de la PMP în care se va oficia candidatul va avea loc duminică, începând cu ora 12.00, la grupul parlamentar din Parlamentul României.

Mai multe articole despre:
null