MENIU

Planul de răzbunare al lui Dan Diaconescu. "Când ieși și nu ai bani de nimic, e dureros"

Dan Diaconescu, g\nduri de răzbunare?
Dan Diaconescu

Fostul realizator TV și om de televiziune Dan Diaconescu a fost eliberat condiționat miercuri seara și a petrecut primul weekend alături de familie. Dan Diaconescu a executat aproape trei ani din pedeapsa de cinci ani și șase luni.

Dan Diaconescu a ieșit din închisoare cu un plan de răzbunare, susține Gigi Becali.

"El e mult mai bun decât mine, dar negăsindu-l pe Hristos, s-ar putea să dorească răzbunare. Eu am dragostea, ea nu te lasă să te răzbuni. Eu cred că Dan se va rezbuna. El are puterea să renască", a declarat Gigi Becali potrivit Antena3.

Patronul FCSB spune despre el însuși că nu este răzbunător, dar vrea totuși ca "oamenii care mi-au distrus mama să plătească".

"Atunci când ești milionar și după aia când ieși nu mai ai bani nici măcar pentru traiul de zi cu zi e dureros. Eu cred că Dan are puterea să renască pentru că are har. Partid nu cred că-și va face, dar poate să influențeze și să-l folosească partidele politice", crede Becali.

Dan Diaconescu nu va mai fi milionar, dar se va descurca, a mai spus omul de afaceri.

Dan Diaconescu nu se mai poate bucura de averea pe care o avea înainte de a fi condamnat. Creditele de la bănci îi dau bătăi de cap chiar și acum în libertate.

Instanțele i-au respins contestațiile la executările silite cerute de instituția care i-a oferit aceste credite. Afaceristul poate pierde chiar și casa unde locuiește acum cu familia.

La ieșirea din penitenciar, fostul realizator TV le-a declarat jurnaliștilor că nu poate vorbi cu ei despre dosarul său, din cauza interdicției de 10 ani și jumătate, din care au trecut deja 3, pe care au fixat-o magistrații.

"Mai am 7 ani și jumătate, abia atunci ne putem întâlni intr-o conferință de presă", a spus acesta.

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. Dan Diaconescu a fost ridicat de poliţişti de la locuinţa sa şi dus la Penitenciarul Rahova.

Judecătoria sectorului 4 a decis că Dan Diaconescu poate fi eliberat condiționat pentru că „și-a format o atitudine corectă față de valorile sociale" și pentru că a primit 186 de zile compensatorii. Decizia luată de Tribunalul Ilfov este definitivă.

Mai multe articole despre:
Dan Diaconescu