MENIU

Petiţie online pentru demisia primului ministru Viorica Dăncilă. Ce scriu internauţii

Petiţie online pentru demisia primului ministru Viorica Dăncilă. Ce scriu internauţii

În mediul online a apărut o petiţie pentru demisia primului ministru Viorica Vasilica Dăncilă.

Premierului Viorica Dăncilă i se cere demisia în mediul online. O cunoscută bloggeriţă a iniţiat o petiţie în care i se cere demisia premierului.

Redăm motivele pe care bloggeriţa le-a scris pentru motivarea iniţierii petiţiei. 

"Stimată doamnă Prim-ministru, Viorica Dăncilă,

Trăim vremuri în care, în universitățile lumii, numărul de fete studente îl depășește pe cel al băieților. Vremuri în care, o femeie este aleasă în Germania de patru ori la rând cancelar, o altă femeie luptă în cursa finală pentru Președinția SUA, o femeie conduce FMI, o femeie este responsabilă de politica externă a Uniunii Europene, în care o femeie președinte transformă în bine o țară ca Chile.

Trăim vremuri extraordinare pentru femei, cărora li s-a deschis accesul către funcții publice de mare responsabilitate și vizibilitate.

Fetele și tinerele din ziua de azi, fiicele noastre, nu numai că pot spera, dar pot fi sigure că, prin educație, prin efortul care să le ducă la excelență într-un domeniu, prin cultură, prin bun gust, prin formarea propriilor opinii și gânduri și capacitatea de a le exprima cu claritate și eleganță, pot deveni ministru sau președinte dacă asta își doresc.

.........
Multumim pentru atenție si vă așteptăm demisia,

10000000 de femei din România"

Mai multe despre motivele pe care le expune bloggeriţa pentru demisia premierului, le puteţi găsi AICI